Het Klict Met Solipsis

datarocks16bord_pluginData Rocks!

Organisaties beschikken over een enorme hoeveelheid data en dit zal alleen nog maar toenemen. De juiste kennis van data biedt daarom perspectief op meer succes. IBM Cognos Analytics voorziet in een oplossing voor een diversiteit aan behoeften.

In de huidige zakenwereld, waar alles sneller en efficiënter verloopt, zijn maandelijkse rapportages en standaard overzichten niet langer voldoende om slagvaardig opererende en concurrerende organisaties adequaat te ondersteunen. Met een cognitieve strategie kunnen bedrijven hun branche en vak transformeren. IBM Analytics biedt iedereen de mogelijkheid om data te analyseren, oplossingen te vinden voor complexe vraagstukken, patronen te ontdekken en tot baanbrekende ideeën te komen.

U bent van harte welkom op Data Rocks Day

Tijdens een interactief middagprogramma, demonstreren we u alle ins-en-outs van het huidige nieuwe Analytics platform van IBM. U krijgt ook mee hoe u uw mogelijk huidige omgeving beter kunt optimaliseren en beheren en we demonstreren de werking van IBM Watson. Er zijn verschillende specialisten vanuit IBM Europe aanwezig die ook specifieke vragen kunnen beantwoorden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van IBM Cognos Analytics en wat dat voor u kan betekenen dan bent u van harte welkom op onze Data Rocks Day op 6 oktober aanstaande, lees meer.

mbi mast

Gewoon steengoed
Het in 1945 opgerichte bedrijf MBI is een van de grootste betonproducenten van Nederland. Zij biedt (eind)producten voor de bouw-, tuin-, infra- en agrarische sector. Dagelijks werken de 350 steenmeesters op de productielocaties in Nederland – Veghel, Kampen, Aalst en Nieuw-Lekkerland en verkooplocaties in Nederland, België en Duitsland. De met ruime keuze ruime keuze in o.a. textuur, formaat en kleur laat zien dat zij niet zomaar een betonproducent zijn. De Hollandse steenmeesters met aMBItie staan voor eerlijke en pure betontoepassingen van Nederlandse bodem. Zien hoe divers beton is? Bekijk de projecten en toepassingen.

Solipsis draagt haar steentje bij
Een cruciale factor in de continuïteit van de dagelijkse bedrijfsvoering van MBI is de ICT. Solipsis Managed Services regisseert de ICT van MBI op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Solipsis Managed Services is verantwoordelijk voor het beheer en de monitoring van het complete ICT-landschap; kantoorautomatisering en alle applicaties. Zijn er calamiteiten? Solipsis zorgt voor MBI voor de afstemming met overige ICT-partners. “ We houden vinger aan de pols voor MBI op het gebied van innovatie en ontwikkelingen die aansluiten bij de bedrijfsdoelstellingen van MBI. Het beschikbaar stellen van de informatie aan alle gebruikers door middel van ICT vraagt ook om een hoge vorm van veiligheid. Naast het inzetten van passende ICT oplossingen werken we ook nauw samen met MBI om het ICT beleid hier naadloos op aan te laten sluiten” aldus Marien van Bezooijen, directeur Solipsis Managed Services.

Meer informatie?
Solipsis Managed Services biedt met haar ICT-expertise zowel pasklare oplossingen als maatwerk. Met de jarenlange ervaring van ons team van specialisten zorgen we voor een goed presterende, continu beschikbare en beveiligde ICT-omgeving tegen een vaste prijs. Hoe eenvoudig of complex uw omgeving ook is, uitbesteden aan Solipsis loont. U kunt zich volledig richten op uw corebusiness terwijl Solipsis uw ICT-omgeving regisseert. Neem contact met ons op.

 

PMCSUfotoCSU heeft middels door Solipsis geleverde Business Intelligence software Qlikview inzicht gekregen in de kwaliteitsmetingen die wij bij onze klanten doen. Hierdoor kunnen wij onze dienstlening nog meer verbeteren.
Wij blijven Scherp op kwaliteit en onze klanten.

Met QlikView kunt u op elk gewenst moment informatie analyseren al dan niet aan de hand van vooraf gedefinieerde kritieke prestatie indicatoren (KPI’s). Deze intuïtieve business intelligencetool vult alle denkbare rapportage- en analysebehoeften in, waardoor u tijd overhoudt en doelgerichter werkt. Solipsis is één van Qliks eerste businesspartners in Nederland en kent daardoor QlikView door en door. Solipsis biedt zo een complete service en is daarmee ook implementatiepartner van Qlik. Vraag een demonstratie aan en ervaar hoe eenvoudig prestatiemanagement ineens voor u wordt.

Neem contact op voor een praktisch advies op maat. Bel (0418) 57 61 00

HappyictmetsolipsisbordHappy… ICT met Solipsis in 2016

Kiest u in 2016 ook voor een stabiele ICT-omgeving? Wilt u bruikbare managementinformatie maken van uw statische data? En zijn uw documentstromen organisatie breed rendabel genoeg?

U de business, wij de ICT. Solipsis ondersteunt uw business met toekomstbestendig ICT-oplossingen. Geschikt voor de korte en voor de lange termijn. We denken mee, kijken verder en vragen door. Met kennis en kunde opgebouwd in de afgelopen 31 jaar met het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van managementinformatiesystemen, documentmanagementsystemen en het onderhouden en beheren van complete, complexe ICT-infrastructuren. Uitstekend beveiligd al dan niet in combinatie met Cloud en SaaS-oplossingen. Lees de verhalen van onze klanten en overtuig uzelf.

Ook happy zijn in 2016 over uw ICT? Leg uw wensen aan ons voor, we staan u graag te woord.

Bel ons vandaag nog op  (0418) 57 61 00

Solipsis; Comfort Class in ICT

billboard_v4 De Cloud ook binnen handbereik van MKB

Cloud computing is een vorm van IT die nog niet op grote schaal gestandaardiseerd is. Daarom zijn cloud projecten vaak complexe vraagstukken. Om te kunnen beslissen of, en in welke vorm, cloud computing voor uw organisatie voordelen oplevert, is het belangrijk om kennis te hebben van de oplossingen die in de markt aangeboden worden. Uw eigen haard is immers cloud waard.  

Met de cloud-oplossingen van Solipsis Managed Services uit Zaltbommel zijn uw bedrijfsgegevens en toepassingen overal en op een veilige manier toegankelijk. U kunt inloggen op uw persoonlijke, vertrouwde omgeving ongeacht de locatie of soort device. Met de centraal ingesteld portals heeft u toegang tot de juiste informatie op het juiste moment. Bedrijfsgevoelige informatie wordt uiteraard goed afgeschermd. Meer weten over de mogelijkheden?

Bel ons vandaag nog voor een afspraak op (088) 599 16 08.