Het Klict Met Solipsis

HappyictmetsolipsisbordHappy… ICT met Solipsis in 2017

Kiest u in 2017 ook voor een stabiele ICT-omgeving? Wilt u bruikbare managementinformatie maken van uw statische data? En zijn uw documentstromen organisatiebreed rendabel genoeg?

U de business, wij de ICT. Solipsis ondersteunt uw business met toekomstbestendige ICT-oplossingen. Geschikt voor de korte en voor de lange termijn. We denken mee, kijken verder en vragen door. Met kennis en kunde opgebouwd in de afgelopen 32 jaar met het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van managementinformatiesystemen, documentmanagementsystemen en het onderhouden en beheren van complete, complexe ICT-infrastructuren. Uitstekend beveiligd al dan niet in combinatie met Cloud en SaaS-oplossingen. Lees de verhalen van onze klanten en overtuig uzelf.

Ook happy zijn in 2016 over uw ICT? Leg uw wensen aan ons voor, we staan u graag te woord.

Bel ons vandaag nog op  (0418) 57 61 00

Solipsis; Comfort Class in ICT

dcb_bord2Oost west, Cloud best

Uw ICT-infrastructuur via een Cloud-model onderbrengen binnen een Datacenter? Solipsis Managed Services adviseert en begeleidt klanten bij deze stap. De Cloud is het hoogste niveau van IT ‘ontzorgen’: heldere functionaliteit tegen een vaste prijs per maand met een sterke focus op continuïteit en beschikbaarheid van uw applicaties.

Datacenter Brabant en Solipsis Managed Services bieden u antwoord op de zich snel ontwikkelende mogelijkheden; co-locatie, dedicated en private clouddiensten aan. Dit concept van dienstverlening biedt u alle en vooral de juiste mogelijkheden voor het onderbrengen van de bedrijfskritische ICT. Datacenter Brabant staat hierbij garant voor de afgesproken uptime van de infrastructuur, stroom en verbindingen. Solipsis Managed Services ontzorgt de klant door haar ICT onder te brengen in een ‘private cloud’, met gegarandeerde hoge beschikbaarheid, performance en beveiliging.

Marien van Bezooijen, directeur Solipsis Managed Services, ziet in Datacenter Brabant een partner met belangrijke toegevoegde waarde: “We hebben een partner gevonden die het IaaS en Saas-concept ook op technisch inhoudelijk niveau begrijpt. Datacenter Brabant heeft veel specialistische kennis in huis en weet hoe de business in elkaar steekt. In plaats van voor volume en goedkoop te kiezen, hebben wij bewust gekozen voor kwaliteit en gedegen kennis. Daarin lopen wij voorop ten opzichte van andere partijen in de marktSamen met Datacenter Brabant zijn we voorbereid op verdere ontwikkeling en het volwassen worden van de Cloud.”

Ook Gertjan Ketelaars, Sales Manager van Datacenter Brabant gelooft sterk in de kracht van het partnership: “Die zit vooral in de combinatie. We werken samen met een system integrator zonder in elkaars vaarwater te zitten. Dankzij het regionale karakter is het mogelijk om, ook buiten reguliere kantoortijden, snel te schakelen. We hebben hetzelfde DNA en hetzelfde verantwoordelijkheidsgevoel. De klant is koning en die moet het eerst geholpen worden.”

Wilt u weten welke vorm van Cloud het best aansluit bij uw bedrijfsprocessen?

Kom in contact met ons.

datarocks16bord_pluginData Rocks!

Organisaties beschikken over een enorme hoeveelheid data en dit zal alleen nog maar toenemen. De juiste kennis van data biedt daarom perspectief op meer succes. IBM Cognos Analytics voorziet in een oplossing voor een diversiteit aan behoeften.

In de huidige zakenwereld, waar alles sneller en efficiënter verloopt, zijn maandelijkse rapportages en standaard overzichten niet langer voldoende om slagvaardig opererende en concurrerende organisaties adequaat te ondersteunen. Met een cognitieve strategie kunnen bedrijven hun branche en vak transformeren. IBM Analytics biedt iedereen de mogelijkheid om data te analyseren, oplossingen te vinden voor complexe vraagstukken, patronen te ontdekken en tot baanbrekende ideeën te komen.

U bent van harte welkom op Data Rocks Day

Tijdens een interactief middagprogramma, demonstreren we u alle ins-en-outs van het huidige nieuwe Analytics platform van IBM. U krijgt ook mee hoe u uw mogelijk huidige omgeving beter kunt optimaliseren en beheren en we demonstreren de werking van IBM Watson. Er zijn verschillende specialisten vanuit IBM Europe aanwezig die ook specifieke vragen kunnen beantwoorden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van IBM Cognos Analytics en wat dat voor u kan betekenen dan bent u van harte welkom op onze Data Rocks Day op 6 oktober aanstaande, lees meer.

mbi mast

Gewoon steengoed
Het in 1945 opgerichte bedrijf MBI is een van de grootste betonproducenten van Nederland. Zij biedt (eind)producten voor de bouw-, tuin-, infra- en agrarische sector. Dagelijks werken de 350 steenmeesters op de productielocaties in Nederland – Veghel, Kampen, Aalst en Nieuw-Lekkerland en verkooplocaties in Nederland, België en Duitsland. De met ruime keuze ruime keuze in o.a. textuur, formaat en kleur laat zien dat zij niet zomaar een betonproducent zijn. De Hollandse steenmeesters met aMBItie staan voor eerlijke en pure betontoepassingen van Nederlandse bodem. Zien hoe divers beton is? Bekijk de projecten en toepassingen.

Solipsis draagt haar steentje bij
Een cruciale factor in de continuïteit van de dagelijkse bedrijfsvoering van MBI is de ICT. Solipsis Managed Services regisseert de ICT van MBI op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Solipsis Managed Services is verantwoordelijk voor het beheer en de monitoring van het complete ICT-landschap; kantoorautomatisering en alle applicaties. Zijn er calamiteiten? Solipsis zorgt voor MBI voor de afstemming met overige ICT-partners. “ We houden vinger aan de pols voor MBI op het gebied van innovatie en ontwikkelingen die aansluiten bij de bedrijfsdoelstellingen van MBI. Het beschikbaar stellen van de informatie aan alle gebruikers door middel van ICT vraagt ook om een hoge vorm van veiligheid. Naast het inzetten van passende ICT oplossingen werken we ook nauw samen met MBI om het ICT beleid hier naadloos op aan te laten sluiten” aldus Marien van Bezooijen, directeur Solipsis Managed Services.

Meer informatie?
Solipsis Managed Services biedt met haar ICT-expertise zowel pasklare oplossingen als maatwerk. Met de jarenlange ervaring van ons team van specialisten zorgen we voor een goed presterende, continu beschikbare en beveiligde ICT-omgeving tegen een vaste prijs. Hoe eenvoudig of complex uw omgeving ook is, uitbesteden aan Solipsis loont. U kunt zich volledig richten op uw corebusiness terwijl Solipsis uw ICT-omgeving regisseert. Neem contact met ons op.

 

PMCSUfotoCSU heeft middels door Solipsis geleverde Business Intelligence software Qlikview inzicht gekregen in de kwaliteitsmetingen die wij bij onze klanten doen. Hierdoor kunnen wij onze dienstlening nog meer verbeteren.
Wij blijven Scherp op kwaliteit en onze klanten.

Met QlikView kunt u op elk gewenst moment informatie analyseren al dan niet aan de hand van vooraf gedefinieerde kritieke prestatie indicatoren (KPI’s). Deze intuïtieve business intelligencetool vult alle denkbare rapportage- en analysebehoeften in, waardoor u tijd overhoudt en doelgerichter werkt. Solipsis is één van Qliks eerste businesspartners in Nederland en kent daardoor QlikView door en door. Solipsis biedt zo een complete service en is daarmee ook implementatiepartner van Qlik. Vraag een demonstratie aan en ervaar hoe eenvoudig prestatiemanagement ineens voor u wordt.

Neem contact op voor een praktisch advies op maat. Bel (0418) 57 61 00

ICTconsgezochtDe Solipsisgroep (met vestigingen in Brakel, Zaltbommel en Schiphol-Rijk) is een professioneel ICT-bedrijf in het high performance segment van de ICT-branche. De Solipsisgroep staat garant voor Performance Management met bewezen BI-tools, Managed Services voor adequaat ICT-beheer én modern Document Management voor outputverwerking en archivering. Onze corporate missie is dan ook Comfort Class in ICT, de klant 24/7 een ontspannen gevoel over zijn ICT geven (ict met solipsis). Ter uitbreiding van onze stevige basis zijn we per direct op zoek naar diverse Consultants.

Check onze laatste vacatures of kijk op www.werkenbijdesolipsisgroep.nl

Meer informatie:Voor meer informatie over de functie én de Solipsisgroep kun je contact opnemen met Henriëtte Wibier, Hoofd HRM Solipsisgroep, te bereiken op telefoonnummer: (0418) 57 61 35 of per mail via henriette.wibier@solipsis.nl.