Het Klict Met Solipsis

U kunt uw pen nu neerleggen

Het is het toetsenbord waarmee u schrijft? Wel, de vraag is – al geringe tijd – niet meer welke werkzaamheden u digitaal uitvoert maar wel welke zaken u nog op papier vastlegt. Juridisch gezien kunt u namelijk inzet- en inhuurcontracten digitaal van een handtekening voorzien. Zo’n papieren proces – printen, tekenen, envelop erom en versturen maar – is tijdrovend. Digitaal tekenen is sneller en efficiënter. Interessant? Het onderzoeken waard denken wij van Solipsis.

Over Carerix

Carerix is leverancier van CRM & ATS systemen voor personeelsintermediairs, die in de vorm van een SaaS-model worden gehost en geleverd via beveiligde datacenters. Carerix bedient met haar oplossingen dagelijks wereldwijd meer dan tienduizend (eind)gebruikers. Ze werkt samen met verschillende strategische partners. Carerix adopteerde IntraOffice in haar eigen dienstverlening en helpt haar klanten met CXDigitalSigning aan papiervrij uitzenden. Immers het sneller inzetten van de beste uitzendkrachten levert voor haar ook tevreden eindklanten op. Wat CXDigitalSigning precies inhoud? U leest er hier meer en kunt direct een handige besparingsscan doen.

Over IntraData

Solipsis dochteronderneming IntraData claimt en ontwikkelt de techniek achter het inmiddels breed toegepaste IntraOffice. IntraData b.v. is gespecialiseerd in ontwikkeling van online digitaal archief beheer. In 1996 kwam de eerste versie van de in eigen huis ontwikkelde oplossing IntraOffice op de markt, een applicatie voor digitaal archiefbeheer en documentdistributie.

Als eerste partij op de Nederlandse markt bood IntraData een mogelijkheid om immense documentstromen op efficiënte wijze razendsnel te verwerken. Lees ook de praktijkverhalen in klanten aan het woord.

qlikseminarManage your Qlik!

Tilt u uw organisatie in deze snel veranderende wereld naar een hoger business level? Met de tools van Qlik en de expertise van Solipsis bent u uw concurrentie een stap voor. Welke omstandigheden zich ook voor doen. We helpen u data binnen uw organisatie te verzamelen en om te zetten in bruikbare stuurinformatie. Wilt u weten hoe? Bezoek het lunch-seminar van 6 april aanstaande.

U bent van harte welkom op het lunch – seminar

In het gloednieuwe Van der Valk hotel in Zaltbommel ontvangen we u graag voor een informatieve middag op 6 april aanstaande. Tijdens een interactief middagprogramma, demonstreren we u alle ins-en-outs van het huidige Qlik Sense platform. Krijgt u ook mee hoe u uw mogelijk huidige omgeving beter kunt optimaliseren en beheren met behulp van Version Manager voor Qlik en we demonstreren de werking van NPrinting. Er zijn verschillende specialisten vanuit Qlik aanwezig die ook specifieke vragen kunnen beantwoorden.Inschrijven en meer informatie over het programma treft u hier.

dcb_bord2Oost west, Cloud best

Uw ICT-infrastructuur via een Cloud-model onderbrengen binnen een Datacenter? Solipsis Managed Services adviseert en begeleidt klanten bij deze stap. De Cloud is het hoogste niveau van IT ‘ontzorgen’: heldere functionaliteit tegen een vaste prijs per maand met een sterke focus op continuïteit en beschikbaarheid van uw applicaties.

Datacenter Brabant en Solipsis Managed Services bieden u antwoord op de zich snel ontwikkelende mogelijkheden; co-locatie, dedicated en private clouddiensten aan. Dit concept van dienstverlening biedt u alle en vooral de juiste mogelijkheden voor het onderbrengen van de bedrijfskritische ICT. Datacenter Brabant staat hierbij garant voor de afgesproken uptime van de infrastructuur, stroom en verbindingen. Solipsis Managed Services ontzorgt de klant door haar ICT onder te brengen in een ‘private cloud’, met gegarandeerde hoge beschikbaarheid, performance en beveiliging.

Marien van Bezooijen, directeur Solipsis Managed Services, ziet in Datacenter Brabant een partner met belangrijke toegevoegde waarde: “We hebben een partner gevonden die het IaaS en Saas-concept ook op technisch inhoudelijk niveau begrijpt. Datacenter Brabant heeft veel specialistische kennis in huis en weet hoe de business in elkaar steekt. In plaats van voor volume en goedkoop te kiezen, hebben wij bewust gekozen voor kwaliteit en gedegen kennis. Daarin lopen wij voorop ten opzichte van andere partijen in de marktSamen met Datacenter Brabant zijn we voorbereid op verdere ontwikkeling en het volwassen worden van de Cloud.”

Ook Gertjan Ketelaars, Sales Manager van Datacenter Brabant gelooft sterk in de kracht van het partnership: “Die zit vooral in de combinatie. We werken samen met een system integrator zonder in elkaars vaarwater te zitten. Dankzij het regionale karakter is het mogelijk om, ook buiten reguliere kantoortijden, snel te schakelen. We hebben hetzelfde DNA en hetzelfde verantwoordelijkheidsgevoel. De klant is koning en die moet het eerst geholpen worden.”

Wilt u weten welke vorm van Cloud het best aansluit bij uw bedrijfsprocessen?

Kom in contact met ons.

PMCSUfotoCSU heeft middels door Solipsis geleverde Business Intelligence software Qlikview inzicht gekregen in de kwaliteitsmetingen die wij bij onze klanten doen. Hierdoor kunnen wij onze dienstlening nog meer verbeteren.
Wij blijven Scherp op kwaliteit en onze klanten.

Met QlikView kunt u op elk gewenst moment informatie analyseren al dan niet aan de hand van vooraf gedefinieerde kritieke prestatie indicatoren (KPI’s). Deze intuïtieve business intelligencetool vult alle denkbare rapportage- en analysebehoeften in, waardoor u tijd overhoudt en doelgerichter werkt. Solipsis is één van Qliks eerste businesspartners in Nederland en kent daardoor QlikView door en door. Solipsis biedt zo een complete service en is daarmee ook implementatiepartner van Qlik. Vraag een demonstratie aan en ervaar hoe eenvoudig prestatiemanagement ineens voor u wordt.

Neem contact op voor een praktisch advies op maat. Bel (0418) 57 61 00

ICTconsgezochtDe Solipsisgroep (met vestigingen in Brakel, Zaltbommel en Schiphol-Rijk) is een professioneel ICT-bedrijf in het high performance segment van de ICT-branche. De Solipsisgroep staat garant voor Performance Management met bewezen BI-tools, Managed Services voor adequaat ICT-beheer én modern Document Management voor outputverwerking en archivering. Onze corporate missie is dan ook Comfort Class in ICT, de klant 24/7 een ontspannen gevoel over zijn ICT geven (ict met solipsis). Ter uitbreiding van onze stevige basis zijn we per direct op zoek naar diverse Consultants.

Check onze laatste vacatures of kijk op www.werkenbijdesolipsisgroep.nl

Meer informatie:Voor meer informatie over de functie én de Solipsisgroep kun je contact opnemen met Henriëtte Wibier, Hoofd HRM Solipsisgroep, te bereiken op telefoonnummer: (0418) 57 61 35 of per mail via henriette.wibier@solipsis.nl.