Papiervrije en rechtsgeldige documentafhandeling met IntraOffice

IntraData krijgt voorwaarden Belastingdienst voor digitale ‘opgaaf gegevens loonheffing’

Arbeidsmarkt profiteert van volledig papiervrije rechtsgeldige documentafhandeling met IntraOffice

Schiphol-Rijk, 11 maart 2013 – IntraData (onderdeel van de Solipsis-groep) heeft het verzoek gedaan aan de Belastingdienst om de om de ‘opgaaf gegevens voor de loonheffing’ (voorheen: loonbelastingverklaring) digitaal af te handelen met behulp van een geavanceerde, digitale handtekening, in plaats van een ‘handgeschreven handtekening’. Op dit verzoek is een antwoord gekomen waarin de voorwaarden zijn vermeld waarmee wordt voldaan aan de formele vereisten. Met deze voorwaarden kan IntraData invulling geven aan de digitale ‘opgaaf gegevens voor de loonheffing’.

Reacties zijn gesloten.