Solipsis stelt Paul der Weduwen aan als sales executive BI voor de business unit Performance Management

Brakel, 10 oktober 2018 – Solipsis, geautoriseerd reseller van de IBM Cognos BI en Qlik BI tools, heeft Paul der Weduwen aangesteld als sales executive BI. Binnen deze functie is hij verantwoordelijk voor de verkoop van licenties, support en bijbehorende consultancy diensten bij klanten. Naast het deskundig adviseren van klanten over de succesvolle inzet van business intelligence, zorgt Solipsis met een team van gecertificeerde consultants voor totale ontzorging bij de implementatie van de BI-tools.

Vergeleken met vijf tot tien jaar geleden is analytics een stuk toegankelijker voor gebruikers op diverse niveaus binnen organisaties. Het gemak voor de gebruiker staat voorop en BI-oplossingen spelen hierin een belangrijke rol.

“De beste BI kennispartner voor klanten”

Paul der Weduwen (50) beschikt over ruime ervaring en een uitgebreid netwerk binnen de BI-wereld. Na een start bij Oracle bekleedde Paul der Weduwen sinds begin jaren ’90 uiteenlopende sales functies bij diverse grote spelers op de BI-markt zoals Cognos, IBM en Qlik. De laatste jaren was hij werkzaam als OEM partner en sales manager bij QlikTech Nederland.

“De ontwikkelingen gaan razendsnel en samen met het Solipsis Performance team willen we (h)erkend worden als de beste BI-kennispartner voor onze klanten”, aldus Paul der Weduwen. “Solipsis is al lang een solide business partner van IBM/Cognos en Qlik. Toen ik zelf werkzaam was bij deze leveranciers verliep de samenwerking al zeer prettig en succesvol. Solipsis is een solide, professionele organisatie met mooie klantnamen waarbij de focus vooral ligt op het ontzorgen van de klant. En dat doen we goed! De mogelijkheid om Solipsis Performance Management verder te laten groeien samen met een team van zeer ervaren consultants zie ik als een geweldige en haalbare uitdaging.”

Over Solipsis

Al sinds 1990 is Solipsis bv actief binnen de ICT met een uitgebreid pakket van diensten en producten. Solipsis is gespecialiseerd in het ontwikkelen en onderhouden van management informatie systemen,  het implementeren en beheren van infrastructuren, het ontwikkelen en onderhouden van oplossingen voor het digitaal beheren, ondertekenen, distribueren, printen, presenteren en archiveren van documenten.

De dienstverlening is ondergebracht in de drie businessunits Performance Management, Managed Services en Document Management. Solipsis werkt voor een gevarieerde kring van (inter)nationale opdrachtgevers. De stabiele positie van het bedrijf in de veranderlijke ICT-wereld onderstreept dat de mensen bij Solipsis weten waarover zij praten en doen wat zij beloven. Wensen worden vertaald in adequate oplossingen, waarbij kosten, baten en effectiviteit goed in het oog worden gehouden.

Solipsis bv is onderdeel van de Solipsisgroep, waartoe ook Solipsis Managed Services, IntraData en Holland House behoren. Voor meer informatie: zie www.solipsis.nl, www.solipsisperformancemanagement.nlwww.solipsisdocumentmanagent.nl (en/of www.intradata.nl, www.hollandhouse.com) en www.solipsismanagedservices.nl

Reacties zijn gesloten.