Comfort class in ICT

Comfortabele ICT?

Een uitgelopen ICT-project, regelmatig storingen, almaar hogere kosten? Dat frustreert niet alleen uzelf maar ook uw collega’s en wellicht uw klanten. De Solipsisgroep staat voor een gedegen aanpak, een realistische planning en voor goed opgeleide ICT-specialisten en state-of-the-art oplossingen en producten. Comfort Class in ICT, dat staat voor: u (weer) een ontspannen gevoel over uw ICT te geven. Dat is onze missie, onze manier van denken en doen op het gebied van moderne bedrijfsvoering en ICT.

Solipsis, uw ICT partner voor een comfortabele ICT omgeving

Uw behoefte, onze ICT-expertise

Solipsis zorgt dat u vooraf weet wat u kunt verwachten, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. Ongeacht uw vraag en tot welke ICT-uitdaging dat leidt. U kunt bij ons terecht voor gedegen advies, professionele oplossingen en ondersteuning op het gebied van:

  • Performance Management: ontwikkelen en inrichten van managementinformatiesystemen (prestatiemanagement, business intelligence)
  • Managed Services: inrichten en beheren van automatiseringsomgevingen, netwerken en computersystemen
  • Document Management: ontwikkelen en installeren van software voor distributie, archivering en presentatie van documentstromen.

Solipsis; laat uw automatisering gerust onze zorg zijn. Wel zo comfortabel.

Meer weten? Bel ons op (0418) 57 61 00, of e-mail naar info@solipsis.nl.