• Home
  • De Solipsisgroep
De Solipsisgroep

Al sinds 1984 is Solipsis actief binnen de wereld van de informatie- en communicatietechnologie. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel, net als oog voor de lange termijn. Wij bieden u een uitgebreid pakket van diensten en oplossingen aan. Deze hebben we ondergebracht in:

Solipsis Managed Services: u de business, wij de IT

Ongestoord kunnen werken, overal en altijd. IT is sterk medebepalend voor het succes van uw organisatie. IT moet niet alleen ondersteunen, maar is steeds meer onmisbaar in de dagelijkse bedrijfsvoering. Klanten en gebruikers staan centraal. Dit vraagt adequate aandacht en zorg. Solipsis Managed Services weet dit maar al te goed en staat voor u klaar. Als klantgericht en resultaatgedreven dienstverlener helpen we u graag bij de ontwikkeling en uitvoering van een doordacht IT-beleid. Een beleid dat  volledig aansluit bij uw wensen en ideeën van nu. Een beleid dat ook volop ruimte biedt om uw IT-omgeving te transformeren wanneer nieuwe markt- of bedrijfsscenario’s daar om vragen. Op die manier bent u blijvend verzekerd van het comfort van een maximale bedrijfszekerheid, hogere efficiency en lagere kosten.

Holland House | UniSpool : Output- en printmanagement Holland House

Met UniSpool (en PrinTaurus) worden organisaties wereldwijd voorzien van een centraal te benaderen output- en printmanagementtool. Een beheertool waarmee de complete output- en printomgeving locatie- en serveronafhankelijk inzichtelijk is. Pro-actief kunnen managen van output- en printverstoringen zorgt voor het sterk verminderen van kosten aan de infrastructuur en medewerkers en een grotere bedrijfscontinuïteit.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over ons en over wat wij mogelijk voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom! Neem vrijblijvend contact met ons op. We informeren u graag.

Neem contact met mij op.