• Home
  • De Solipsisgroep
De Solipsisgroep

Al sinds 1984 is Solipsis actief binnen de wereld van de informatie- en communicatietechnologie. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel, net als oog voor de lange termijn. Wij bieden u een uitgebreid pakket van diensten en oplossingen aan. Deze hebben we ondergebracht in:

  • Solipsis Managed Services: business consultancy, project management, service management en beheer.
  • Solipsis Document Management: vooruitstrevend beheer van digitale documentstromen – creatie, verwerken, archiveren en printen. Hieronder vallen:
    IntraData b.v., onderdeel van de Solipsisgroep
    – Holland House b.v., onderdeel van de Solipsisgroep
Solipsis Managed Services: u de business, wij de IT

Ongestoord kunnen werken, overal en altijd. IT is sterk medebepalend voor het succes van uw organisatie. IT moet niet alleen ondersteunen, maar is steeds meer onmisbaar in de dagelijkse bedrijfsvoering. Klanten en gebruikers staan centraal. Dit vraagt adequate aandacht en zorg. Solipsis Managed Services weet dit maar al te goed en staat voor u klaar. Als klantgericht en resultaatgedreven dienstverlener helpen we u graag bij de ontwikkeling en uitvoering van een doordacht IT-beleid. Een beleid dat  volledig aansluit bij uw wensen en ideeën van nu. Een beleid dat ook volop ruimte biedt om uw IT-omgeving te transformeren wanneer nieuwe markt- of bedrijfsscenario’s daar om vragen. Op die manier bent u blijvend verzekerd van het comfort van een maximale bedrijfszekerheid, hogere efficiency en lagere kosten.

IntraData | IntraOffice: Digitale transformatie naar 100% papiervrij

Digitaal communiceren met medewerkers, klanten en leveranciers is de nieuwe standaard en papier verdwijnt. Om deze digitale transformatie ook binnen uw organisatie te kunnen doorvoeren, biedt IntraOffice vier modules die eenvoudig zijn in te voeren binnen uw bestaande bedrijfsprocessen. Digitaal werken ligt daarmee ook voor uw organisatie binnen handbereik.

Holland House | UniSpool : Output- en printmanagement

Met UniSpool (en PrinTaurus) worden organisaties wereldwijd voorzien van een centraal te benaderen output- en printmanagementtool. Een beheertool waarmee de complete output- en printomgeving locatie- en serveronafhankelijk inzichtelijk is. Pro-actief kunnen managen van output- en printverstoringen zorgt voor het sterk verminderen van kosten aan de infrastructuur en medewerkers en een grotere bedrijfscontinuïteit.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over ons en over wat wij mogelijk voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom! Neem vrijblijvend contact met ons op. We informeren u graag.

Neem contact met mij op.