Cybersecurity Escape Room

5 september 2024 | Event | Schimminck 1a | 5301 KR | Zaltbommel

Onze Cybersecurity Escape Room creëert bewustzijn en begrip voor de risico’s en gevaren van cyberaanvallen en leert medewerkers in spelvorm hoe ze deze kunnen herkennen en voorkomen.

Wat kun je verwachten?

Delen via

Onze Cybersecurity Escape Room creëert bewustzijn en begrip voor de risico’s en gevaren van cyberaanvallen en leert medewerkers in spelvorm hoe ze deze kunnen herkennen en voorkomen. Het is een aansprekende en uitdagende manier om medewerkers te betrekken en te motiveren om veiligheidsprotocollen en best practices serieus te nemen. Deze activiteit dient ook als teambuilding en draagt bij aan een positieve veiligheidscultuur binnen de organisatie.

Wat gaan we doen?

De sessie begint met een realistische phishing-simulatie om medewerkers direct in de juiste mindset te brengen. Vervolgens gaan de medewerkers de uitdaging aan om te ontsnappen uit een speciaal ontworpen truck. Tijdens het spel worden verschillende onderwerpen behandeld, zoals phishing, privacy, social engineering en ransomware. Door het uitvoeren van zowel analoge als digitale opdrachten worden medewerkers geconfronteerd met keuzes die ze ook op de werkvloer of thuis kunnen tegenkomen.

09:30 – Inloop met koffie/ thee en iets lekkers
10:00 – Escape Room sessie met nabespreking
11:00 – Een workshop onder begeleiding van een cybersecurity-expert
12:00 – Een heerlijk veilige lunch
12:30 – Einde Escape Room event

Waarom zou je moeten deelnemen?

  1. Verhoogd bewustzijn: Begrijp en herken de risico’s van cyberaanvallen.
  2. Praktische training: Leer hoe je cyberdreigingen kunt voorkomen en ermee om kunt gaan.
  3. Teambuilding: Versterk de samenwerking en communicatie binnen je team.
  4. Positieve veiligheidscultuur: Draag bij aan een cultuur van veiligheid binnen je organisatie.
  5. Kennis van experts: Ontvang waardevolle inzichten en tips van cybersecurity-experts.

Beveilig jouw succes

Jouw veiligheid is onze prioriteit. Onze beveiligingspropositie beschermt jouw bedrijfsgegevens en IT-infrastructuur end-to-end. Van geavanceerde firewalls tot training en monitoring, wij helpen je bij het beschermen van jouw bedrijfsinformatie en zorgen voor naleving van industrienormen. Dit stelt jou in staat om veilig en veerkrachtig te groeien.

Kom je ook?

Wees een van de eerste om deze unieke ervaring te beleven. Schrijf je nu in voor de Cybersecurity Escape Room sessie op 5 september 2024.