Summit: Breng Teams-telefonie naar je workplace

20 juni 2023 | Summit | Stadion Galgenwaard, Herculesplein 241, 3584AA Utrecht

Tijdens dit summit zullen we verschillende experts aan het woord laten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Teams en Teams-telefonie.

Meer productiviteit, bereikbaarheid en vooral flexibiliteit.

Delen via

Tijdens dit summit komen er verschillende experts van Microsoft, T-Mobile en Solipsis aan het woord over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Teams en Teams-telefonie. We zullen je inspireren en verrassen met de nieuwste mogelijkheden en technische opties.

We beginnen de dag met een welkomstwoord en introductie van het thema. Vervolgens zal Microsoft ons bijpraten over hun roadmap en ontwikkelingen binnen Teams. Na deze presentatie zal Solipsis hun ervaringen met Teams Telefonie en nieuwe features met ons delen.

Na een korte koffiebreak en een bezoek aan de demoruimte, gaan we verder met Solipsis en hun presentatie over de technische opties en mogelijkheden. Na de lunch zullen we verder gaan met T-Mobile en hun kijk op Teams vanuit T-Mobile Inside. Om het summit af te sluiten hebben we een bijzondere gastspreker van FC Utrecht Next. Zij zullen ons meenemen in de wereld van het voetbal en de digitalisering van in en om het stadion. Hoe kun je bijvoorbeeld met digitale middelen achterhalen waar het spreekkoor begint? Je hoort het hier!

Tot slot is er ruimte voor vragen en opmerkingen tijdens de afsluiting en gaan we over naar de borrel en kun je uiteraard nog rondkijken in de demoruimte.

Wij wensen u een inspirerende dag toe!

5 redenen waarom je het niet wilt missen

  1. Ontdek de toekomst van Teams en gebruik het om je bedrijf te laten groeien.
  2. Ontdek praktijkervaringen en nieuwe features tijdens boeiende Teams-telefonie presentaties.
  3. Optimaliseer bedrijfsprocessen en verhoog productiviteit met de nieuwste technologieën voor jouw organisatie.
  4. Transformeer jouw bedrijf met de vele mogelijkheden van Teams-telefonie.
  5. Maak jouw medewerkers nog productiever en haal het maximale uit Teams-telefonie.

Kom je ook dinsdag 20 juni 2023.

Het programma van de dag:

10:00 – 10:15 Welkom en voorwoord

Peter Gijzenberg, manager van Partner Sales & IoT bij T-Mobile Nederland, vertelt over T-Mobile Nederland en de historie ervan. Daarnaast zal hij samen met Martijn Dijkstra, directeur bij Solipsis, dieper ingaan op de voordelen van deze samenwerking.

10:15 – 10:45 Microsoft: Wat is de roadmap van Microsoft Teams?

Michel Bouman, Teams specialist bij Microsoft, neemt je mee in de roadmap van Teams, zodat je een beter beeld krijgt van wat er allemaal nog gaat komen en hoe je Teams kunt inzetten om je bedrijf te laten groeien. Samen efficiënter communiceren en samenwerken, ongeacht waar een ieder zich bevindt.

10:45 – 11:15 Solipsis: Haal het maximale uit de nieuwste technologieën

Joeri Dehing, technology lead bij Solipsis, nodigt je uit voor een presentatie over de technische kansen en mogelijkheden die je organisatie kan benutten. Tijdens deze presentatie zal hij je laten zien hoe je de nieuwste technologieën kunt gebruiken om bedrijfsprocessen te optimaliseren en de productiviteit te verhogen.

11:15 – 11:30 Koffie break/ neem een kijkje in de demoruimte
11:30 – 12:00 Solipsis: Ontdek de nieuwste features van Teams-telefonie en optimaliseer jouw communicatie

Martijn Dijkstra, directeur bij Solipsis, staat garant voor een boeiende presentatie over Teams Telefonie en nieuwe features. Tijdens deze presentatie deelt hij de praktijkervaringen van Solipsis en laat hij zien hoe je Teams Telefonie kunt gebruiken om de communicatie binnen jouw organisatie te optimaliseren.

12:00 – 13:00 Lunch/ neem een kijkje in de demoruimte
13:00 – 13:30 T-Mobile: Boost je bedrijfsproductiviteit met Teams Telefonie – Ontdek hoe!

Kelvin Anselmo, sr. business consultant bij T-Mobile, neemt je mee in de vele mogelijkheden van Teams Telefonie. Tijdens deze presentatie zal hij je laten zien hoe je Teams kunt gebruiken om je bedrijf te transformeren en communicatie te stroomlijnen. Ontdek hoe Teams Telefonie jouw bedrijfsvoering kan verbeteren en medewerkers nog productiever kan maken.

13:30 – 14:15 FC Utrecht Next: Digitalisering in en om het stadion

Sonny van Kranenburg, business & campagne marketeer bij FC Utrecht, elke organisatie kan innoveren. Innovatie draait niet alleen om coole gadgets, werken met de laatste technologie of een peperdure R&D afdeling. Bovenal gaat het om experimenteren, leren en het uitproberen van nieuwe ideeën, om zo meerwaarde te creëren voor je klanten, werknemers en organisatie. Laat je inspireren door het verhaal van FC Utrecht Next!

14:15 – 14:30 Afsluiting rondvraag
14:30 – … Borrel/ demoruimte/ netwerken