Jouw partner in digitale transformatie. Zonder zorgen.

Organisaties moeten snel kunnen inspelen op veranderende marktomstandigheden van onze digitale wereld, om de juiste beleving te creëren voor jouw eigen klanten, organisatie en medewerkers. Wij realiseren het fundament voor een adequate IT-infrastructuur, zodat organisaties en medewerkers fijner en efficiënter kunnen werken, zonder enige zorgen over IT.

Microsoft-Logo

Download onze brochure

Standaardisatie en specialismen.

Solipsis biedt gestandaardiseerde oplossingen op basis van haar jarenlange ervaring en inbreng van deskundige medewerkers. Onze best practices bieden je een solide basis voor een zorgeloze en efficiënte digitale transitie, zodat er meer tijd en ruimte ontstaat voor innovatie. Door voortdurend technologische en organisatorische prestaties te verbeteren, dragen wij actief bij aan de ambities van onze klanten.

Vanuit onze gestandaardiseerde productportfolio bieden wij klantspecifieke oplossingen aan, omdat iedere organisatie haar eigen behoeften en wensen heeft.

mockups jouw partner in digitale transformatie

Oplossingen die verwachtingen overtreffen!

Remco van den Brink

Gespecialiseerd in IT, internet en vaste/mobiele telefonie. Altijd de oplossingen die bij jou passen, is mijn uitgangspunt.