Solipsis verhuist

We zijn verhuisd

Solipsis b.v.

bezoek- en postadres:
Schimminck 1a
5301 KR Zaltbommel

t : +31 418 57 61 00
e: info@solipsis.nl
i : www.solipsis.nl

Solipsis Managed Services

Schimminck 1a
5301 KR Zaltbommel

servicedesk:
t : +31 88 599 16 99
e: servicedesk@solipsis.nl
i : support.solipsis.nl

algemeen:
t : +31 88 599 16 08
e: info@solipsismanagedservices.nl
i : www.solipsismanagedservices.nl


Na maanden van verbouwen is het kantoor getransformeerd naar een ruimte met een moderne en frisse uitstraling. Veel licht en ruimte, een prettig werkklimaat, voldoende besprekingsruimte: een fijne omgeving om in te werken! Solipsis is verhuisd, komt u snel een keer kijken?


De verbouwing gaat nu erg hard: de plafonds en wanden zijn afgewerkt en de kantoren zijn ook al klaar. De inrichting van de werkplekken is nu aan de beurt. Hoe vindt u het resultaat tot zover?

.


Week 32 – Het nieuwe kantoor in Zaltbommel wordt grondig verbouwd en de contouren worden steeds duidelijker: veel glaspanelen zodat de werkruimte straks veel lichtinval hebben om prettig in te kunnen werken.

.


Week 30 – Klimaatbeheersing is een belangrijk onderdeel van de verbouwing. Om straks een aangename temperatuur te hebben, worden er 23 satellietunits geplaatst in de kantoren. Met een kraan wordt de oude airco-unit van het dak gehaald en de nieuwe geplaatst.


Week 29 – De verbouwing aan de Schimminck is in volle gang. Zowel binnen als buiten wordt er hard gewerkt. Omdat er 2 vestigingen worden samengevoegd, zijn er meer parkeerplekken nodig. Ook komen er 3 laadpalen waar 6 elektrische auto’s tegelijk gebruik van kunnen maken.

.


Dit is de huidige locatie van Solipsis Managed Services, vanaf 1 september ook van Solipsis b.v. en Holland House.