KPN EEN is een oplossing voor totaalcommunicatie, die meegroeit met de ontwikkeling van uw bedrijf. KPN EEN maakt het mogelijk dat uw medewerkers altijd en overal kunnen communiceren en samenwerken. Vanaf elk apparaat en tegen een vast bedrag per medewerker per maand. Als KPN Excellence & IT Business Partner is Solipsis uw aanspreekpunt voor het gehele KPN EEN portfolio.

U kunt KPN EEN gefaseerd inzetten; u kunt ervoor kiezen stap-voor-stap uw dienstverlening uit te breiden en gefaseerd per dienst over te stappen naar KPN EEN. U profiteert direct van een aantal voordelen, zoals flexibele inzet van communicatiemogelijkheden en betere bereikbaarheid.

Mobiel bellen en internet

KPN staat garant voor een betrouwbaar mobiel netwerk zodat u optimale bereikbaarheid hebt. De dienst is geschikt voor ieder apparaat (smartphone, tablet of laptop), biedt hoge internetsnelheden en is flexibel in gebruik.

Met vast-mobiel integratie maakt uw mobiele telefoon onderdeel uit van de telefooncentrale. Hierdoor kunt u het vaste nummer koppelen aan het mobiele nummer en uw bereikbaarheid verhogen.

Vast bellen

U hebt geen fysieke telefooncentrale meer nodig: alle geavanceerde functionaliteiten voor telefooncentrales worden direct geleverd vanuit het betrouwbare netwerk van KPN. Bovendien belt u onbeperkt naar vaste en mobiele nummers in Nederland voor een vast bedrag per gebruiker per maand.

Vast Internet

Als onderdeel van Vast Internet kunt u kiezen voor Zakelijk Pinnen. Hierbij worden betaaltransacties rechtstreeks getransporteerd naar de pintransactieverwerkers. Dit vindt plaats via een gecertificeerde, besloten verbinding, zonder gebruik te maken van het ‘open’ internet. De dienst Zakelijk Pinnen levert hiermee een hogere beschikbaarheid en betrouwbaarheid voor uw betaalverkeer, dan wanneer u dit via het ‘open’ internet laat lopen.

Office 365

Met Office 365 krijgen uw medewerkers de beschikking over online software van Microsoft. Met toepassingen als Sharepoint, Office en Exchange werkt u nog efficiënter.

Neem contact op voor meer informatie