Solipsis denkt proactief mee

Ongestoord kunnen werken, overal en altijd. IT is sterk medebepalend voor het succes van uw organisatie. IT moet niet alleen ondersteunen, maar is steeds meer onmisbaar in de dagelijkse bedrijfs-voering. Klanten en gebruikers staan centraal. Dit vraagt adequate aandacht en zorg. Solipsis Managed Services weet dit maar al te goed en staat voor u klaar.

Eerst begrijpen, dan denken en doen

Uw aandacht gaat vanzelfsprekend uit naar uw dagelijkse business. Maar bent u er zeker van dat deze optimaal door IT-oplossingen en IT-organisatie wordt ondersteund? Dát is wat Solipsis Managed Services kan toevoegen aan uw organisatie, zodat u zich volledig op uw core business kunt richten. Wij nemen u de zorg uit handen en denken proactief mee, vooral ook daar waar meerdere IT-partijen betrokken zijn en integratie een belangrijk aspect is. Hierdoor worden alle mogelijkheden doordacht ingezet.

IT op maat met BIP-map: ‘een kijkje in uw keuken’

De BIP-map (Business In Process) methode van Solipsis Managed Services brengt niet alleen de bedrijfsprocessen in beeld, maar geeft ook weer in welke mate uw IT de gewenste ambitie kan ondersteunen en de continuïteit kan waarborgen. Of hoe snel een back-up operationeel moet zijn en of uw data wel AVG-proof zijn. Met de BIP-map methode brengen wij de schakels en afhankelijkheden in de keten van uw bedrijfsprocessen in kaart aan de hand van de ‘schijf van zes’: organisatie, proces, informatie, applicaties, infrastructuur en situatie.

Wat levert een BIP-map op voor uw organisatie?

De BIP-map geeft direct inzicht in aandachtsgebieden, geeft een beeld van uw IT-landschap en levert input voor de totale (toekomstige) gewenste infrastructuur. U kunt de informatie daarmee gebruiken als advies om uw IT-investeringen af te zetten tegen uw bedrijfsdoelstellingen.

Meer weten?

Een uitgewerkte BIP-map is de basis voor gefundeerde IT-voorstellen. Wij laten u graag zien wat ons IT-advies op maat voor uw organisatie kan betekenen. Download de infosheet of neem contact op.

IT op maatmet BIP-map.

Vertel ons wie je bent en download het document