Ondersteun uw business met IT op maat

Ongestoord kunnen werken, overal en altijd. IT is sterk medebepalend voor het succes van uw organisatie. IT moet niet alleen ondersteunen, maar is onmisbaar in de dagelijkse bedrijfsvoering. Klanten en gebruikers staan centraal. Dit vraagt adequate aandacht en zorg, precies afgestemd op de business en bedrijfsprocessen. Solipsis Managed Services weet dit maar al te goed en staat voor u klaar. Ondersteun uw business met IT op maat.

Eerst begrijpen, dan denken en doen

Uw aandacht gaat vanzelfsprekend uit naar uw dagelijkse business. Maar bent u er zeker van dat deze optimaal door IT-oplossingen en IT-organisatie wordt ondersteund? Dát is wat Solipsis Managed Services kan toevoegen aan uw organisatie, zodat u zich volledig op uw core business kunt richten. Wij nemen u de zorg uit handen en denken proactief mee, vooral ook daar waar meerdere IT-partijen betrokken zijn en integratie een belangrijk aspect is. Hierdoor worden alle mogelijkheden doordacht ingezet, altijd op basis van uw specifieke bedrijfsprocessen.

IT roadmap Solipsis

IT op maat met BIP-map: ‘een kijkje in uw keuken’

Ondersteun uw business met IT op maat door Solipsis

Solipsis Managed Services start altijd met een analyse van de huidige situatie. Dat doen wij met de BIP-map methode. Deze methode brengt niet alleen de bedrijfsprocessen in beeld, maar geeft ook weer in welke mate uw IT de gewenste ambitie en bedrijfsdoelstellingen kan ondersteunen en de continuïteit kan waarborgen. Of hoe snel een back-up operationeel moet zijn en of uw data wel AVG-proof zijn. Met de BIP-map methode brengen wij de schakels en afhankelijkheden in de keten van uw bedrijfsprocessen in kaart aan de hand van de ‘schijf van zes’: organisatie, proces, informatie, applicaties, infrastructuur en situatie.

Wat levert een BIP-map op voor uw organisatie?

De BIP-map geeft direct inzicht in aandachtsgebieden, geeft een beeld van uw IT-landschap en levert input voor de totale (toekomstige) gewenste infrastructuur. U kunt de informatie daarmee gebruiken als advies om uw IT-investeringen af te zetten tegen uw bedrijfsdoelstellingen.

Download BIP-map infosheet

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Solipsis of direct een afspraak inplannen?
Wij helpen u graag verder via telefoonnummer (088) 599 1608 of stuur een e-mail naar verkoop@solipsismanagedservices.nl.

Neem contact met mij op!

Wilt u liever door ons benaderd worden? Vul dan het formulier hiernaast in.

    Neem contact met mij op.