Over Solipsis.

Als jouw IT-partner bepalen we samen een roadmap en inventariseren we wensen en kansen, voor de korte en de lange termijn. Onze specialisten ontzorgen organisaties door het beheer van de IT-omgeving op zich te nemen. Onze ruime ervaring in het realiseren van digitale transities, helpt organisaties en haar medewerkers om IT als prettiger, efficiënter en veiliger te ervaren.

Als Microsoft-specialist besteden we veel tijd aan het opleiden en certificeren van onze medewerkers, binnen een prettige werkomgeving. Zo waarborgen we kwaliteit en blijven wij op de hoogte van de nieuwste digitale ontwikkelingen en kansen. Wij creëren samen met jou oplossingen die helpen jouw ambities waar te maken.

Over Solipsis
Over Solipsis

IT met de juiste beleving.

Doorzettingsvermogen, creativiteit en mensgerichtheid spelen een essentiële rol bij het realiseren van ambities. Voor ons staat de eindgebruiker altijd op de eerste plaats en daarom besteden we veel aandacht aan adoptie. Met doordacht IT-beleid en het introduceren van slimme procesverbeteringen en innovatieve integraties, zijn we in staat om elk IT-project soepel en met de juiste beleving te realiseren.

ISAE 3402 gecertificeerd.

De ISAE 3402 certificering is een internationale standaard voor de beheersing van uitbesteding. Solipsis toont met dit keurmerk aan dat de dienstverlening op een zorgvuldige manier wordt uitgevoerd en laat zien hoe wij omgaan met processen op het gebied van onder andere risicomanagement, informatiebeveiliging en fraude-preventie.

Ons management team.

Koen Nicolasen – CEO

Na diverse technische studies, ben ik in 1997 bij Computron (voorganger van Solipsis) in dienst getreden. In 2007 ben ik toegetreden als aandeelhouder en tot CEO benoemd. De mogelijkheden die IT biedt voor onze klanten, boeien mij enorm. Naast het werk ga ik graag op pad met familie en sport ik graag, wielrennen, mountainbiken, voetbal en padel.

Anne Schnitker – Servicemanager

Na een studie International Business en een Master in Marketing Research begon ik mijn loopbaan negen jaar geleden bij Nederland Isoleert. Na de verkoop in 2017 aan Essent, trad ik toe tot het Management Team. Sinds september 2021 ben ik werkzaam bij Solipsis als Service Manager; ik zet me in voor optimale dienstverlening en een fantastische klantervaring.  In mijn vrije tijd dans ik graag, ben ik dol op reizen en bezoek ik graag een festival. 

Martijn Dijkstra – Manager Operations

Ruim 20 jaar ben ik werkzaam als IT'er, waarbij ik meerdere functies heb vervuld. De techniek en innovatie hebben in deze verschillende functies primair mijn interesse en zijn een drijfveer om te blijven ontwikkelen en optimaliseren. In mijn huidige functie als Manager Operations streef ik naar een excellente operatie. Naast mijn werk sport ik regelmatig, waaronder wielrennen en hardlopen. Ook vind ik het leuk om te wandelen, films of series te kijken -op de bank of in de bioscoop- en te borrelen met vrienden.