Over Solipsis.

Als jouw IT-partner bepalen we samen een roadmap en inventariseren we wensen en kansen, voor de korte en de lange termijn. Onze specialisten ontzorgen organisaties door het beheer van de IT-omgeving op zich te nemen. Onze ruime ervaring in het realiseren van digitale transities, helpt organisaties en haar medewerkers om IT als prettiger, efficiënter en veiliger te ervaren.

Als Microsoft-specialist besteden we veel tijd aan het opleiden en certificeren van onze medewerkers, binnen een prettige werkomgeving. Zo waarborgen we kwaliteit en blijven wij op de hoogte van de nieuwste digitale ontwikkelingen en kansen. Wij creëren samen met jou oplossingen die helpen jouw ambities waar te maken.

Over Solipsis
Over Solipsis

IT met de juiste beleving.

Doorzettingsvermogen, creativiteit en mensgerichtheid spelen een essentiële rol bij het realiseren van ambities. Voor ons staat de eindgebruiker altijd op de eerste plaats en daarom besteden we veel aandacht aan adoptie. Met doordacht IT-beleid en het introduceren van slimme procesverbeteringen en innovatieve integraties, zijn we in staat om elk IT-project soepel en met de juiste beleving te realiseren.

ISAE 3402 gecertificeerd.

De ISAE 3402 certificering is een internationale standaard voor de beheersing van uitbesteding. Solipsis toont met dit keurmerk aan dat de dienstverlening op een zorgvuldige manier wordt uitgevoerd en laat zien hoe wij omgaan met processen op het gebied van onder andere risicomanagement, informatiebeveiliging en fraude-preventie.

Ons management team.

Rolf Kruitwagen – Manager Operations

In 2016 ben ik bij Solipsis gestart na een studie bedrijfseconomie als Office 365 consultant. Als bedrijfseconoom begrijp ik de essentie van een efficiënte operatie maar als consultant bij Solipsis heb ik geleerd hoe de inzet van technologie de bedrijfsprocessen kan stroomlijnen en optimaliseren. Deze solide basis heeft ertoe geleid dat ik vanaf 2023 de operatie leidt als operationeel manager. Ik zet mij in voor een efficiënte en excellente dienstverlening en streef ernaar om bij te dragen aan het succes van Solipsis en haar klanten.

Anne Schnitker – Servicemanager

Na een studie International Business en een Master in Marketing Research begon ik mijn loopbaan negen jaar geleden bij Nederland Isoleert. Na de verkoop in 2017 aan Essent, trad ik toe tot het Management Team. Sinds september 2021 ben ik werkzaam bij Solipsis als Service Manager; ik zet me in voor optimale dienstverlening en een fantastische klantervaring.  In mijn vrije tijd dans ik graag, ben ik dol op reizen en bezoek ik graag een festival.