Voor het overbruggen van de kloof tussen technologie en bedrijfsvoering.

Over Solipsis.

Solipsis gaat voor het bieden van hoogwaardige IT-diensten en technologische ondersteuning aan MKB-organisaties. Dit omvat geïntegreerde oplossingen voor moderne werkplekken, telefoniediensten, connectiviteitsdiensten en beveiligingsdiensten. We willen MKB-organisaties in staat stellen om met vertrouwen naar de toekomst te kijken en te gedijen in de snel veranderende digitale wereld.

Onze strategie draait om het opbouwen van krachtige partnerschappen en klantrelaties, met nadruk op kwaliteit en eenvoud in moderne werkplekoplossingen. We investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers, wat zowel klantensucces als teamwelzijn bevordert.

Waar staan we voor?

Organisaties ondersteunen en laten groeien door betrouwbare, eenvoudige en kosteneffectieve IT-oplossingen. Als strategische IT-partner streven we naar ‘Customer Intimacy’, gekenmerkt door integriteit, transparantie en hoogwaardige 24/7 dienstverlening. Door een proactieve werkhouding, persoonlijke ondersteuning en standaardisatie optimaliseren wij IT-infrastructuren, verhogen we efficiëntie en bevorderen we gezamenlijke groei.

Hoe we dat doen.

Door het opbouwen van krachtige partnerschappen en klantrelaties, met focus op kwaliteit en eenvoud in onze dienstverlening rondom moderne werkplekoplossingen. Dat doen we door sterk in te zetten op de ontwikkeling van onze medewerkers en zo dragen wij bij aan een efficiënte/effectieve bedrijfsvoering van onze klant. Wat zowel klantensucces als teamwelzijn bevordert. Hierdoor zijn we flexibel in de dynamische IT-branche.

Hoe maken we het waar?

Service met een glimlach

Klantgericht partnerschap

Proactieve werkhouding

Voortdurende ontwikkeling

Altijd eigenaarschap

Ons management team.

Manager Operations

Rolf Kruitwagen

Rolf Kruitwagen

In 2016 ben ik bij Solipsis gestart na een studie bedrijfseconomie als Office 365 consultant. Als bedrijfseconoom begrijp ik de essentie van een efficiënte operatie maar als consultant bij Solipsis heb ik geleerd hoe de inzet van technologie de bedrijfsprocessen kan stroomlijnen en optimaliseren. Deze solide basis heeft ertoe geleid dat ik vanaf 2023 de operatie leid als operationeel manager. Ik zet mij in voor een efficiënte en excellente dienstverlening en streef ernaar om bij te dragen aan het succes van Solipsis en haar klanten.

Servicemanager

Anne Schnitker

Anne Schnitker

Na 9 jaar te hebben gewerkt in de duurzaamheidssector heb ik in 2021 de overstap gemaakt naar IT. Bij Solipsis ben ik werkzaam als Service Manager; ik zet me in voor optimale dienstverlening en een fantastische klantervaring. Daarnaast hecht ik veel waarde aan een prettige werkomgeving, ik zet me in voor ons team, zij maken immers eerder genoemde waar en mogelijk.  In mijn vrije tijd dans ik graag, ben ik dol op reizen en bezoek ik graag een festival.