• Home
  • Wat bieden wij?
Ondersteun uw business met IT op maat

Ongestoord kunnen werken, overal en altijd. IT is sterk medebepalend voor het succes van uw organisatie. Een doordachte IT-infrastructuur is flexibel en ondersteunend, want uw onderneming is altijd in beweging. In de dagelijkse bedrijfsvoering is IT onmisbaar. Dit vraagt adequate aandacht en zorg. Solipsis Managed Services weet dit maar al te goed en staat (24/7) voor u klaar.

Plan een gratis adviesgesprek 

Doordacht en flexibel IT-beleid

Als klantgericht en resultaatgedreven dienstverlener helpen we u graag bij de ontwikkeling en uitvoering van een doordacht IT-beleid. Een beleid dat volledig aansluit bij uw wensen en ideeën van nu. Klanten en gebruikers staan centraal. Een beleid dat ook volop ruimte biedt om uw IT-omgeving te transformeren wanneer nieuwe markt- of bedrijfsscenario’s daar om vragen. Op die manier bent u blijvend verzekerd van het comfort van een maximale bedrijfszekerheid, hogere efficiency en lagere kosten.

Solipsis denkt met u mee

Wilt u goed anticiperen op veranderende behoeften van klanten, opdrachtgevers én medewerkers? Dan moet uw IT daarop zijn ingericht. Hoe goed is uw IT-fundament? Solipsis Managed Services denkt met u mee, neemt uw complete IT-omgeving kritisch onder de loep en biedt de best passende oplossingen.

Dit bieden wij uw organisatie:

Werkplek

Werkplek

Altijd en overal werken op een veilige manier. Dit geeft optimaal werkplezier en realiseert de grootst mogelijke continuïteit in de bedrijfsvoering. Het draait immers om IT zonder zorgen.

Lees meer
Security

Security

Security wordt al snel geassocieerd met termen als ‘netwerk’, ‘firewall’ en ‘virusscanner’. Solipsis bekijkt het onderwerp vanuit een andere invalshoek: uw bedrijfscontinuïteit.

Lees meer
Cloud

Cloud

Werken in de cloud is een volgende stap naar up-to-date IT-gebruik. Ook een combinatie is denkbaar, afhankelijk van wat uw organisatie nodig heeft.

Lees meer
Networking, Beheer & support

Networking, Beheer & support

De continuïteit van uw IT-omgeving moet zijn gewaarborgd. U kunt vertrouwen op IT die overal en altijd beschikbaar is.

Lees meer
Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Managed Services door Solipsis of direct een afspraak inplannen?
Wij helpen u graag verder via telefoonnummer (088) 599 1608 of stuur een e-mail naar verkoop@solipsismanagedservices.nl.

Neem contact met mij op!

Wilt u liever door ons benaderd worden? Vul dan het formulier hiernaast in.

    Neem contact met mij op.