Standaardisatie en specialismen.

Solipsis staat voor innovatie door inzet van standaardisatie en specialismen. Eerst de basis op orde, zodat er tijd en ruimte ontstaat voor innovatie. Zo dragen wij actief bij aan de ambities van onze klanten. Door voortdurend technologische en organisatorische prestaties te verbeteren, is het samen groeien in deze digitale wereld eenvoudiger dan ooit.

Oplossingen die alle verwachtingen overtreffen.

Samenwerken betekent samen op reis met het beste wat IT-technologie vandaag te bieden heeft. Zo brengen wij klanten, organisaties en de mensen slim samen. Oplossingen die echt bijdragen aan innovatie en met impact ambities waarmaken.

Slimmer werken is een doorlopend proces. Het is het antwoord op structureel losweken van routines. Want een digitale transformatie is niet alleen een technologische, maar juist ook een organisatorische verandering.

Workplace

Altijd en overal kunnen werken

Solipsis maakt IT werkplekken binnen organisaties flexibel en schaalbaar. Alleen dan krijg je de ultieme ervaring. Slimme toepassingen van morgen, vandaag met impact inzetten. Een aanpak die ook méér vraagt dan IT kennis alleen. Elke werkplek moet alle verwachtingen overtreffen.

Lees meer

Cloud

Groei naar de cloud en innoveer

Steeds meer organisaties willen profiteren van de kostenefficiëntie, schaalbaarheid, veiligheid en andere voordelen die de cloud biedt. Het is geen wonder dat organisaties de cloud zien als een manier om een deel van deze kosten te verlagen, of zelfs helemaal te schrappen.

Lees meer

Secure

Veilige IT boven alles, altijd!

De meeste organisaties gaan voorbij aan de zwakste schakel in het systeem: de gebruiker zelf. Als jouw collega’s zich niet héél bewust zijn van het belang rondom security en de valkuilen ervan, zijn de investeringen die je maakt nutteloos.

Lees meer

intelligence

Eindelijk data echt betekenis geven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Quis ipsum suspendisse ultrices gravida. Risus commodo viverra maecenas accumsan lacus vel facilisis.

Lees meer

Connect

Overal kunnen vergaderen en bellen

Even niet bereikbaar of verbonden zijn kan grote gevolgen hebben. Met ons portfolio Connect zorgen wij ervoor dat je altijd op de juiste manier verbonden blijft met collega’s, klanten en leveranciers.

Lees meer

Support

Beheer en support met excellente service

Als ondernemer wil je snel inspelen op marktontwikkelingen, tijdig innovaties uitrollen en slim en efficiënt werken. Jouw organisatie moet zich focussen op haar kernactiviteiten. Wij zorgen voor de beheerorganisatie van al jouw IT.

Lees meer

Innovate

Daadwerkelijk als team samen innoveren

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Quis ipsum suspendisse ultrices gravida. Risus commodo viverra maecenas accumsan lacus vel facilisis.

Lees meer

Learn

Slimmer werken met IT

Slimmer werken is een doorlopend proces. Adoptie is nooit een op zichzelf staand project. Het is ons antwoord op het structureel losweken van routines. Want een digitale transformatie is niet alleen een technologische verandering.

Lees meer