Wil jij ook veerkrachtig inspelen
op voortdurende veranderingen?

Kom werken bij Solipsis.

Solipsis is er om organisaties te ondersteunen en te laten groeien door middel van betrouwbare, eenvoudige en kosteneffectieve IT-oplossingen. Als strategische IT-partner steken we in op ‘Customer Intimacy’, waarbij integriteit, transparantie en hoogwaardige 24/7 dienstverlening onze handelsmerken zijn. We benaderen elk IT-vraagstuk met een proactieve werkhouding en bieden persoonlijke ondersteuning, terwijl we standaardisatie toepassen om IT-infrastructuren te optimaliseren, de efficiëntie te verhogen en gezamenlijke groei te stimuleren. Onze inzet reikt zowel naar klantrelaties als naar onze toegewijde medewerkers.

Wil je ook groeien in een fijn en professioneel team, met focus op jouw ontwikkeling? Maak dan kennis met Solipsis en vind jouw droombaan in de IT.

150+ klanten

25+ IT professionals

ISAE 3402 gecertificeerd

Microsoft Solutions Partner

Meer dan 25 jaar actief in de IT

Over Solipsis.

Als IT-partner bepalen we samen met onze klant een roadmap en inventariseren we wensen en kansen voor de korte en de lange termijn. Onze medewerkers ontzorgen organisaties door het beheer van de IT-omgeving op zich te nemen. Met onze ruime ervaring in het realiseren van digitale transities, helpen wij organisaties en haar medewerkers om IT als prettiger, efficiënter en veiliger te ervaren.

Sollicitatieprocedure.

Wil je aan de slag bij Solipsis? Kom ontdekken wat we in petto hebben! Ons gestroomlijnde sollicitatieproces zorgt voor een soepele en snelle reis naar succes.

Haal het maximale uit jezelf.

Wij hechten veel waarde aan een goede sfeer op de werkvloer. Samen creëren we een plek waar we elke dag hard werken om onze klanten te helpen. Maar ook waar we tussendoor keihard lachen met elkaar. Wil je hier ook onderdeel van uitmaken? Bekijk de video en solliciteer op jouw droombaan.

Onze vijf merkwaarden.

Onze vijf merkwaarden definiëren onze identiteit, cultuur en gedragsnormen. Ze sturen onze beslissingen en verbinden ons door een gemeenschappelijk begrip van onze doelen en waarden.

Service met een glimlach

Klantgericht partnerschap

Proactieve werkhouding

Altijd eigenaarschap

Voortdurende ontwikkeling