Kom werken bij Solipsis.

Werken bij Solipsis betekent werken aan mooie IT projecten voor interessante klanten. Jezelf ontwikkelen ‘on the job’ en door middel van training en opleiding. Een werkgever die veel waarde hecht aan het welzijn van zijn medewerkers. En fijne collega’s waar je inhoudelijk mee kunt sparren én gezellig mee kunt lunchen. Interessant? Maak dan kennis met Solipsis!

50+ IT professionals

300+ klanten

Microsoft Gold Partner

ISAE 3402 gecertificeerd

Onze cultuur.

Ons motto Motion in IT houdt in dat we onze klanten met IT in beweging houden. Terwijl de klant zich richt op de core-business nemen wij alle zorg uit handen rondom hun IT-omgeving. Wij doen dit met een team van betrokken collega’s met kennis van zaken en een no-nonsens mentaliteit. De lijnen zijn kort waardoor we flexibel zijn en we werken met een persoonlijke aanpak. Een essentieel onderdeel binnen Solipsis is het verder ontwikkelen van je persoonlijke vaardigheden: haal het beste uit jezelf!

Bij Solipsis vinden we de juiste balans tussen werk, persoonlijke ontwikkeling en vrije tijd belangrijk. Zo kun je prettig werken en krijg je alle ruimte om door te groeien binnen je functie. Samen met je leidinggevende bespreek je regelmatig jouw persoonlijke ontwikkeling.