Kom werken bij Solipsis.

Solipsis is dé partner in de digitale transformatie. Wij ontzorgen onze klanten door het beheer van de IT-omgeving op ons te nemen. Dit doen wij met een team van creatieve, betrokken collega’s met kennis van zaken en een no-nonsense mentaliteit.

Ons motto is Motion in IT. Dit typeert meteen ook onze dynamische werksfeer. Hoe dit zich verder uit? Als Microsoft-specialist besteden we veel tijd aan het opleiden en certificeren van onze medewerkers. Zo creëren we samen een loopbaan die helpt jouw ambities waar te maken.

Wil je ook groeien in een fijn en professioneel team, met focus op jouw ontwikkeling? Maak dan kennis met Solipsis en vind jouw droombaan in de IT.

30+ IT professionals

300+ klanten

Microsoft Gold Partner

ISAE 3402 gecertificeerd

Over Solipsis.

Als IT-partner bepalen we samen met onze klant een roadmap en inventariseren we wensen en kansen voor de korte en de lange termijn. Onze medewerkers ontzorgen organisaties door het beheer van de IT-omgeving op zich te nemen. Met onze ruime ervaring in het realiseren van digitale transities, helpen wij organisaties en haar medewerkers om IT als prettiger, efficiënter en veiliger te ervaren.

Sollicitatieprocedure.

Wil je aan de slag bij Solipsis? Kom ontdekken wat we in petto hebben! Ons gestroomlijnde sollicitatieproces zorgt voor een soepele en snelle reis naar succes.

Haal het maximale uit jezelf.

Wij hechten veel waarde aan een goede sfeer op de werkvloer. Samen creëren we een plek waar we elke dag hard werken om onze klanten te helpen. Maar ook waar we tussendoor keihard lachen met elkaar. Wil je hier ook onderdeel van uitmaken? Bekijk de video en solliciteer op jouw droombaan.

Onze cultuur.

Wat onze cultuur typeert is de open, gezellige sfeer. Een hecht team dat voor elkaar klaar staat. Een team van slimme, sociale IT’ers. Samen werken we elke dag hard om onze klanten verder te helpen.

Bij Solipsis vinden we de juiste balans tussen werk, ontwikkeling en vrije tijd belangrijk. We zijn open naar elkaar, flexibel en helpen elkaar graag op weg. Zo kun je prettig werken en krijg je alle ruimte om door te groeien binnen je functie.

Ambitieus

Open

Ontwikkeling

No-nonsens

Vacatures.

Categorieën