Home »
Planner in privé- en gedeelde kanalen van Teams
Gepubliceerd op
Productivity Tips zijn er om organisaties digitaal gezond te houden en mensen slimmer te laten werken.
Een plan in het kanaal waar je samenwerkt
Werk je in een privékanaal met een kleine projectgroep of in een gedeeld kanaal met een klant of partner? Dan kon je daar tot nu toe geen Planner-tabblad toevoegen. Dat kan nu wel.
Via Een tabblad toevoegen maak je een nieuw plan voor het kanaal of koppel je een bestaand plan. Planner neemt de rechten van het kanaal over en bewaart de gegevens in de SharePoint-opslag van dat kanaal, zodat alleen kanaalleden toegang hebben. In deze kanalen zijn voorlopig alleen basisplannen beschikbaar. Wat betekent dit voor jou?
- Taken op de plek waar je samenwerkt: plannen staan in hetzelfde kanaal als de gesprekken.
- Vertrouwelijk werk beter geregeld: alleen kanaalleden zien het plan.
- Meteen te gebruiken: de functie staat standaard aan en vereist geen aanvullende instellingen.

Technologie is pas waardevol als het mensen echt helpt om slimmer te werken, sneller te groeien en veerkrachtiger te zijn.
Zorgeloos werken met
Kom werken bij Solipsis
Aantoonbaar veilig
