Hoe ondersteunen wij jouw samenwerkingtools?

Een aantal voorbeelden op een rij

Microsoft SharePoint

SharePoint biedt een robuust platform voor het delen van documenten en informatie, waarmee teams documenten kunnen opslaan, organiseren en delen binnen een veilige, gemakkelijk toegankelijke omgeving. Het stimuleert samenwerking door het bieden van mogelijkheden voor het beheren van projecten, het delen van kennis en het verbeteren van de communicatie binnen teams.

Microsoft OneDrive

OneDrive, de persoonlijke online opslagdienst van Microsoft, stelt individuele gebruikers in staat om hun bestanden veilig op te slaan in de cloud, ze te delen met anderen en toegang te krijgen tot hun bestanden vanaf elk apparaat. Dit zorgt voor flexibiliteit en mobiliteit, waardoor medewerkers overal en altijd toegang hebben tot hun belangrijke bestanden.

Microsoft Teams

Microsoft Teams is een krachtige hub voor samenwerken die chat, videovergaderingen, bestandsopslag en integratie met andere Microsoft Office-applicaties combineert. Het biedt een gecentraliseerde plek waar teams kunnen samenkomen om te werken aan projecten, ideeën uit te wisselen en informatie real-time te delen.

Microsoft Copilot

Microsoft Copilot vertegenwoordigt de volgende generatie van AI-gedreven hulpmiddelen die ontworpen zijn om de productiviteit te verhogen door geavanceerde assistentie te bieden bij het creëren van content, het samenvatten van vergaderingen en het genereren van antwoorden op complexe vragen, allemaal binnen de vertrouwde Microsoft omgeving.

Microsoft samenwerkingtools.

De integratie van Microsoft samenwerkingstools binnen Werkplek+ is een belangrijk component wat samenwerking bevordert, waardoor medewerkers ongeacht hun locatie effectief kunnen communiceren en samenwerken. Een set aan tools, waaronder SharePoint, OneDrive, Microsoft Teams en Microsoft Copilot, is zorgvuldig geselecteerd om een vloeiende, geïntegreerde gebruikerservaring te bieden die de productiviteit en de efficiëntie van je team maximaliseert.

Hoe maken ze het elke dag weer waar?

Service met een glimlach

Klantgericht partnerschap

Proactieve werkhouding

Voortdurende ontwikkeling

Altijd eigenaarschap