Webinar terugkijken: Welkom bij de nieuwe Teams

13 maart 2023 | Webinar | Ontdek de nieuwe mogelijkheden van Teams

Heb je ons recente webinar over de nieuwe functies en verbeteringen in Microsoft Teams gemist of wil je deze nog eens bekijken? Geen zorgen, hier kun je niet alleen het volledige webinar terugkijken, maar ook een beknopte samenvatting vinden die je snel op de hoogte brengt van de hoogtepunten.

Ontdek nu: alle nieuwigheden van Microsoft Teams!

Delen via

Samenvatting

In dit interactieve webinar, geleid door Renske van der Linden, adoptieconsultant, en ondersteund door collega Anne, werd ingegaan op de nieuwste updates en functies van Microsoft Teams. Met 60 deelnemers was het een levendige sessie vol nuttige inzichten. De focus lag op het laagdrempelig introduceren van de meest relevante nieuwe functies van Teams, zonder te verzanden in de veelheid aan mogelijkheden die het platform biedt.

Bekijk via de afbeelding hiernaast het volledige Teams webinar opnieuw.

Kernpunten uit het webinar

Nieuwe Teams-ervaring:

Microsoft rolt vanaf 31 maart geleidelijk een update uit die Teams sneller en efficiƫnter maakt, met verbeteringen tot juli.

Gebruiksgemak:

De nadruk lag op het vergroten van het gebruiksgemak door slechts de belangrijkste nieuwe functies te belichten en tips te geven voor een soepele overgang naar de nieuwe versie van Teams.

Verbeterde prestaties:

De nieuwe Teams is sneller, vereist minder opslagruimte, en verbruikt minder batterij en geheugen, wat resulteert in betere vergaderkwaliteit en gebruikservaring.

Vernieuwd ontwerp:

Lichte aanpassingen in de vormgeving en nieuwe opties verhogen het gebruiksgemak. Gebruikers kunnen nu eenvoudiger switchen tussen accounts en meldingen centraliseren.

Productiviteitsboosters:

De presentatie benadrukte functies die helpen de productiviteit te verhogen, zoals verbeterde toegankelijkheidsopties, aanpasbare weergaven, en efficiƫntere chatmanagementtools.

Interactieve elementen:

Leuke nieuwe interactieve elementen, zoals de dynamische high-five smiley, voegen een speels aspect toe aan de communicatie.

Aan het einde van het webinar was er ruimte voor vragen, en deelnemers werden aangemoedigd om na het webinar via e-mail verdere vragen te stellen. Bovendien werd aangekondigd dat er regelmatig nieuwsbrieven met tips en nieuws zullen worden verzonden om gebruikers op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.