Flexibel en schaalbaar zijn is goed, maar het blijven is veel beter.

Solipsis Workplace maakt IT werkplekken binnen organisaties flexibel en schaalbaar. Alleen dan krijg je de ultieme ervaring. Slimme toepassingen van morgen, vandaag met impact inzetten. Een aanpak die ook méér vraagt dan IT kennis alleen. Elke werkplek moet alle verwachtingen overtreffen.

Wat is jouw ideale werkplek?

Wat biedt de ‘Solipsis Workplace’ jou?

De ideale werkplek stimuleert medewerkers om voortdurend hun digitale vaardigheden te verbeteren met behulp van een aantrekkelijke en intuïtieve werkomgeving. Dat is precies wat een digitale werkplek zou moeten zijn: iets wat voor gebruikers zo waardevol is dat ze niet meer terug willen naar de oude manier van werken. Een werkplek waar applicaties en data samenkomen. Gereedschap die medewerkers in staat stelt om hun werk optimaal gedaan te krijgen. Efficiënt, effectief en overal, altijd en op elk apparaat. Dat is de Solipsis Workplace.

Het is de ultieme werkplek, gebaseerd op diensten en technologie van Microsoft. Altijd een goede performance. Altijd op- of af te schalen. Altijd de nieuwste versie van besturingssystemen en van standaard applicaties. Altijd en overal beschikbaar, tegen de laagst mogelijke kosten. Standaard, maar toch specifiek geconfigureerd naar de behoeften van jouw medewerkers. Deze nuances beheersen wij bij Solipsis.

Hardware investeringen verleden tijd

Serverprocessen als pay-per-use in Microsoft Azure, werkplek devices kunnen geleased of gehuurd worden.

Continuous update processen

De cloud-for-good. Eenmaal een Solipsis Workplace, nooit meer anders. Werkplekken blijven altijd up-to-date.

De ultieme werkplek zonder vendor lock-in

Geen private datacenter met vendor lock-in, jij bent eigenaar van de Solipsis Workplace.

Waarom kiezen voor de Solipsis Workplace?

Een aantal voordelen op een rij

Grip op kosten

Solipsis Workplace biedt de juiste combinatie van gestandaardiseerde cloud diensten en ondersteuning. Diensten zijn maandelijks op- en af te schalen. Beheer en ondersteuning van de werkplek kunnen we tegen vooraf vastgestelde prijzen leveren. Geen verrassingen achteraf maakt budgetteren eenvoudig.

100% beveiliging

Werkplekken zijn de zwakste schakel in een ICT-omgeving. Daarom zit security 360 graden verweven in alle aspecten van de Solipsis Workplace. De Solipsis Workplace is ‘secure by design’, met de meest moderne beveiliging technologieën. Om veilig te blijven bieden we diverse diensten aan, zoals onze vulnerability scan en security awareness programma’s. Zodat iedereen 100% veilig en probleemloos kan blijven werken.

Continuïteit

De Solipsis Workplace, met applicaties en data, is altijd beschikbaar door slimme, redundante cloud technologie. Onze back-up diensten verzekeren je van continuïteit. Met ons proactief werkplekbeheer en geavanceerde beheertools, zorgen we voor 99,9% beschikbaarheid. Ons team staat 24/7 klaar om jouw medewerkers te ondersteunen als ze toch onverhoopt vastlopen met hun dagelijks werk.

Standaard aanpak, maatwerk service

De Solipsis Workplace bouwen we op uit standaard componenten, toch specifiek geconfigureerd naar jouw behoeften. Dit kunnen we op een doeltreffende en efficiënte manier doen, omdat wij duizenden werkplekken en gebruikers ondersteunen voor klanten in uiteenlopende branches.

Welke Workplace past het beste bij jou?

Solipsis Workplace Virtual Desktop

Deze virtuele werkplek is gebaseerd op ‘Server Based Computing’ technologie. Deze Cloud desktop wordt centraal aangeboden vanuit het Microsoft Azure datacenter. Alle applicaties worden hierin op een traditionele manier aangeboden. Solipsis Workplace Virtual Desktop wordt op kantoor vaak gebruikt met een thin client. Met name interessant voor organisaties met meer dan 50 gebruikers waarbij er traditionele client-server applicaties in gebruik zijn. De Solipsis Workplace Virtual Desktop is te combineren met de Solipsis Desktop.

Solipsis Workplace Desktop

Deze lokale werkplek is gebaseerd op 'Cloud Managed Computing' technologie. Door Microsoft gedoopt tot Modern Workplace. Een device met Windows 10 of 11, applicaties geïnstalleerd. De initiële installatie is volledig geautomatiseerd en aanpassingen zoals updates, her-configuratie of nieuwe applicaties worden centraal en op afstand geautomatiseerd uitgevoerd. Deze werkplek wordt veelal gebruikt door de ambulante medewerkers in jouw bedrijf zoals de sales medewerkers. Deze werkplek is de voordeligste keuze als je geen client-server applicaties in gebruik hebt. De Solipsis Workplace Desktop verschilt inhoudelijk niet van de Solipsis Workplace Virtual Desktop, de gebruikerservaring en look-and-feel is gelijk. Beide werkplekken zijn op basis van pay-per-use en zijn met elkaar te combineren.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over onze diensten en wat de mogelijkheden voor jou kunnen betekenen? Je bent van harte welkom! Neem vrijblijvend contact met ons op, dan informeren wij je graag.

Lees meer

Kom in contact met onze specialist

Dirk Thijssen

Ik ontwikkel mij graag met de nieuwste technologieën op werkplek gebied, en pas deze zo snel mogelijk toe in de praktijk.