Hoe ondersteunen wij jouw met proactief beheer?

Een aantal voorbeelden op een rij

Proactief beheer

Onze benadering van proactief beheer houdt in dat we jouw telefonieoplossingen diepgaand integreren in je bedrijfsprocessen. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, met zijn eigen uitdagingen en behoeften. Daarom streven we ernaar om een op maat gemaakte oplossing te bieden die perfect aansluit bij jouw specifieke bedrijfsvoering. Dit zorgt voor een soepele en naadloze communicatie-ervaring, die essentieel is voor het onderhouden van relaties met klanten en collega's.

Hoogste norm

We hanteren de hoogste normen van dienstverlening en beschikbaarheid, omdat we begrijpen hoe cruciaal deze aspecten zijn voor jouw bedrijf. Ons team is altijd bereikbaar en staat klaar om ondersteuning te bieden, of het nu gaat om dagelijkse vragen, technische uitdagingen of strategische adviezen over hoe je jouw communicatie-infrastructuur verder kunt optimaliseren.

Proactief beheer.

Bij Solipsis begrijpen we het belang van een ononderbroken en efficiënte communicatiestroom voor het succes van je bedrijf. Daarom staat proactief beheer centraal in onze Telefonie+ dienstverlening. Ons toegewijde team van experts is proactief betrokken bij het onderhoud en de optimalisatie van jouw telefonieomgeving. Dit betekent dat we voortdurend werken om eventuele problemen te voorkomen voordat ze zich voordoen.

Moderne telefoniemiddelen

Wij rusten je uit met de nieuwste middelen in communicatie- technologie, inclusief hoogwaardige headsets, betrouwbare vaste toestellen, veelzijdige softphones en geavanceerde VoIP-systemen, voor een volledige en ondersteunende communicatieoplossing.

Lees meer

Abonnementen op maat

Kies uit een breed aanbod van 5G-connectiviteit, flexibele databundels, extensies, Teams Phone-licenties, SIP-trunks en uitgebreide nummerreeksen. Samen creëren we een telefonie-oplossing die perfect bij jouw organisatie past.

Lees meer

Tools voor inzicht

Met onze uitgebreide set aan tools, zoals statistieken, dashboards en rapportages, bieden we je volledig inzicht in je communicatieprestaties. Hiermee kun je proactief beslissingen nemen en de effectiviteit van je communicatie optimaliseren.

Lees meer

Flexibele telefonie

Profiteer van flexibele telefonieopties met technologieën zoals Xelion voor vaste lijnen, Odido voor mobiele communicatie en Teams Telefonie om zo jouw zakelijke communicatiebehoeften naadloos te faciliteren.

Lees meer

Specifieke configuraties

We optimaliseren je communicatiestromen met op maat gemaakte wachtrijen, automatische bandjes en callflows, voor een gepersonaliseerde communicatie-ervaring.

Lees meer

Proactief beheer

Ons toegewijde team zorgt ervoor dat jouw telefonieomgeving tot in de puntjes wordt verzorgd. We integreren je telefonie naadloos in je bedrijfsprocessen, waarbij we betrouwbare communicatie waarborgen en voldoen aan de hoogste normen van dienstverlening en beschikbaarheid.

Lees meer

Hoe maken ze het elke dag weer waar?

Service met een glimlach

Klantgericht partnerschap

Proactieve werkhouding

Voortdurende ontwikkeling

Altijd eigenaarschap