Jouw sleutel tot succesvolle bedrijfscommunicatie.

Telefonie+ draagt bij aan de bereikbaarheid, klantvriendelijkheid, productiviteit en professionalisering van jouw bedrijf. Het is de vooruitstrevende keuze voor communicatieoplossingen. Wij combineren geavanceerde telefoniediensten om jou de ultieme communicatie-ervaring te bieden.

Telefonie+

Als ondernemer wil je niet meer investeren in een kostbare fysieke telefooncentrale en de daarbij behorende onderhoudskosten. Daarom heeft Solipsis Telefonie+, bellen via internet is namelijk het perfecte alternatief. Met jouw eigen virtuele telefooncentrale in de cloud profiteer je van een uitgebreid scala aan functionaliteiten. Denk hierbij aan professionele keuzemenu’s, klantvriendelijke wachtrijsystemen, callcenterfuncties, de koppeling van vast naar mobiel, chats, video’s en conference calls. Dit alles draagt bij aan de bereikbaarheid, klantvriendelijkheid, productiviteit en professionalisering van jouw bedrijf.

In de huidige dynamische wereld is bereikbaarheid essentieel. Met Telefonie+ zorg je ervoor dat je altijd en overal verbonden blijft, waardoor de lijnen met klanten en collega’s te allen tijde openstaan. We erkennen ook het cruciale belang van klanttevredenheid en zetten ons in om je te ondersteunen bij het optimaliseren van jouw klantenervaring. Bovendien verhoogt Telefonie+ de productiviteit binnen je organisatie aanzienlijk. Dankzij geavanceerde functies en een naadloze integratie kunnen je medewerkers efficiënter werken, waardoor de communicatie vloeiender en effectiever verloopt.

Altijd bereikbaar

Met Telefonie+ ben jij altijd en overal bereikbaar. Onze diensten stellen jou in staat om in contact te blijven met jouw klanten en collega’s, ongeacht waar je bent.

Klanttevredenheid

Bij Solipsis begrijpen we hoe belangrijk klanttevredenheid is en helpen wij jou om deze ook voor je eigen organisatie te maximaliseren. Dat is waar onze telefoniediensten aan bijdragen.

Verhogen van de productiviteit

Telefonie+ verbetert ook de productiviteit van jouw organisatie. Met geavanceerde functies en naadloze integratie kunnen jouw medewerkers efficiënter en effectiever communiceren.

Hoe ondersteunen wij Telefonie+

Een aantal voorbeelden op een rij

Met service excellence

Ervaar onze dienstverlening met onze 24/7 stand-by-ondersteuning. Voor al jouw vragen heb je altijd een vast aanspreekpunt. Onze servicedesk staat paraat om jou te ondersteunen, of het nu gaat om dagelijkse vragen of onverwachte verstoringen.

Met ontzorging op maat

Onze gecertificeerde specialisten brengen best practices en standaardisatie aan in jouw telefonieomgeving, waardoor jij je kunt concentreren op jouw kernactiviteiten.

Waaruit bestaat Telefonie+

Moderne telefoniemiddelen

Wij rusten je uit met de nieuwste middelen in communicatie- technologie, inclusief hoogwaardige headsets, betrouwbare vaste toestellen, veelzijdige softphones en geavanceerde VoIP-systemen, voor een volledige en ondersteunende communicatieoplossing.

Lees meer

Abonnementen op maat

Kies uit een breed aanbod van 5G-connectiviteit, flexibele databundels, extensies, Teams Phone-licenties, SIP-trunks en uitgebreide nummerreeksen. Samen creëren we een telefonie-oplossing die perfect bij jouw organisatie past.

Lees meer

Tools voor inzicht

Met onze uitgebreide set aan tools, zoals statistieken, dashboards en rapportages, bieden we je volledig inzicht in je communicatieprestaties. Hiermee kun je proactief beslissingen nemen en de effectiviteit van je communicatie optimaliseren.

Lees meer

Flexibele telefonie

Profiteer van flexibele telefonieopties met technologieën zoals Xelion voor vaste lijnen, Odido voor mobiele communicatie en Teams Telefonie om zo jouw zakelijke communicatiebehoeften naadloos te faciliteren.

Lees meer

Specifieke configuraties

We optimaliseren je communicatiestromen met op maat gemaakte wachtrijen, automatische bandjes en callflows, voor een gepersonaliseerde communicatie-ervaring.

Lees meer

Proactief beheer

Ons toegewijde team zorgt ervoor dat jouw telefonieomgeving tot in de puntjes wordt verzorgd. We integreren je telefonie naadloos in je bedrijfsprocessen, waarbij we betrouwbare communicatie waarborgen en voldoen aan de hoogste normen van dienstverlening en beschikbaarheid.

Lees meer

Kom in contact met een van onze specialisten