Hoe ondersteunen wij jouw tools voor inzicht?

Een aantal voorbeelden op een rij

Suite van tools

Onze suite van tools omvat geavanceerde statistieken die je een duidelijk overzicht bieden van alle aspecten van je telefoniegebruik en -prestaties. Van gespreksvolumes en -duren tot piektijden en de prestaties van individuele teamleden, deze gegevens zijn cruciaal voor het beoordelen van de huidige staat van je communicatie-infrastructuur en het identificeren van gebieden die verbetering behoeven.

Dashboards

De dashboards die we bieden zijn intuïtief en gebruiksvriendelijk, ontworpen om je een realtime overzicht te geven van je communicatieactiviteiten. Met deze dashboards kun je in één oogopslag zien wat er binnen je organisatie gebeurt, waardoor je snel kunt reageren op veranderende omstandigheden en eventuele knelpunten in de communicatie kunt aanpakken.

Rapportages

Rapportages zijn een ander essentieel onderdeel van onze toolset. Deze gepersonaliseerde rapporten bieden gedetailleerde analyses en inzichten, waardoor je de effectiviteit van je communicatiestrategieën kunt meten en bijsturen. Of je nu de klanttevredenheid wilt verhogen, de interne communicatie wilt verbeteren of simpelweg je kosten wilt beheersen, onze rapportages bieden de informatie die je nodig hebt om doelgerichte acties te ondernemen.

Tools voor inzicht.

In de hedendaagse zakenwereld is data van onschatbare waarde, vooral als het gaat om het begrijpen en optimaliseren van je communicatieprocessen. Deze tools stellen je in staat om data-gedreven beslissingen te nemen die de effectiviteit en efficiëntie van je communicatie verbeteren.

Moderne telefoniemiddelen

Wij rusten je uit met de nieuwste middelen in communicatie- technologie, inclusief hoogwaardige headsets, betrouwbare vaste toestellen, veelzijdige softphones en geavanceerde VoIP-systemen, voor een volledige en ondersteunende communicatieoplossing.

Lees meer

Abonnementen op maat

Kies uit een breed aanbod van 5G-connectiviteit, flexibele databundels, extensies, Teams Phone-licenties, SIP-trunks en uitgebreide nummerreeksen. Samen creëren we een telefonie-oplossing die perfect bij jouw organisatie past.

Lees meer

Tools voor inzicht

Met onze uitgebreide set aan tools, zoals statistieken, dashboards en rapportages, bieden we je volledig inzicht in je communicatieprestaties. Hiermee kun je proactief beslissingen nemen en de effectiviteit van je communicatie optimaliseren.

Lees meer

Flexibele telefonie

Profiteer van flexibele telefonieopties met technologieën zoals Xelion voor vaste lijnen, Odido voor mobiele communicatie en Teams Telefonie om zo jouw zakelijke communicatiebehoeften naadloos te faciliteren.

Lees meer

Specifieke configuraties

We optimaliseren je communicatiestromen met op maat gemaakte wachtrijen, automatische bandjes en callflows, voor een gepersonaliseerde communicatie-ervaring.

Lees meer

Proactief beheer

Ons toegewijde team zorgt ervoor dat jouw telefonieomgeving tot in de puntjes wordt verzorgd. We integreren je telefonie naadloos in je bedrijfsprocessen, waarbij we betrouwbare communicatie waarborgen en voldoen aan de hoogste normen van dienstverlening en beschikbaarheid.

Lees meer

Hoe maken ze het elke dag weer waar?

Service met een glimlach

Klantgericht partnerschap

Proactieve werkhouding

Voortdurende ontwikkeling

Altijd eigenaarschap