Voor jou als ondernemer.

Welkom bij de toekomst van bedrijfsvoering: een wereld waarin groei en innovatie hand in hand gaan met technologische vooruitgang. Onze geïntegreerde oplossingen voor moderne werkplekken zijn speciaal ontworpen om jouw organisatie te transformeren naar een naadloze en productieve omgeving. Met geavanceerde IT-infrastructuren, betrouwbare telefonieoplossingen, voordelige connectiviteit en topklasse beveiligingsdiensten, zijn wij jouw partner in het creëren van een solide technologische basis, zodat jij je kunt richten op groei en innovatie.

Optimaliseer groei met een moderne werkplekken.

Met onze geïntegreerde oplossing voor moderne werkplekken creëer je een naadloze en productieve omgeving voor jouw organisatie. Dit omvat geavanceerde IT-infrastructuren, betrouwbare telefonieoplossingen, voordelige connectiviteit en geavanceerde beveiligingsdiensten. Richt je op bedrijfsgroei en innovatie, terwijl wij de technologische basis leggen.

Revolutioneer jouw communicatie.

Breng jouw bedrijfscommunicatie naar een hoger niveau met onze uitgebreide telefoniediensten. Wij bieden oplossingen op maat voor zakelijke telefonie die perfect integreren met moderne werkplekken. Denk aan VoIP, mobiele integratie en geavanceerde functies voor efficiëntere communicatie. Jij kunt moeiteloos communiceren en jouw organisatie laten groeien.

Optimale connectiviteit.

Onze connectiviteitsdiensten zorgen voor een hoge mate van beschikbaarheid. Wij leveren snelle, betrouwbare en veilige netwerken die naadloos aansluiten op jouw werkomgeving. Van draadloze netwerken tot glasvezelverbindingen.

Beveilig jouw succes.

Jouw veiligheid is onze prioriteit. Onze beveiligingspropositie beschermt jouw bedrijfsgegevens en IT-infrastructuur end-to-end. Van geavanceerde firewalls tot training en monitoring, wij helpen je bij het beschermen van jouw bedrijfsinformatie en zorgen voor naleving van industrienormen. Dit stelt jou in staat om veilig en veerkrachtig te groeien.

Hoe maken we het waar?

Service met een glimlach

Klantgericht partnerschap

Proactieve werkhouding

Voortdurende ontwikkeling

Altijd eigenaarschap

Ons management team.

Manager Operations

Rolf Kruitwagen

Rolf Kruitwagen

In 2016 ben ik bij Solipsis gestart na een studie bedrijfseconomie als Office 365 consultant. Als bedrijfseconoom begrijp ik de essentie van een efficiënte operatie maar als consultant bij Solipsis heb ik geleerd hoe de inzet van technologie de bedrijfsprocessen kan stroomlijnen en optimaliseren. Deze solide basis heeft ertoe geleid dat ik vanaf 2023 de operatie leid als operationeel manager. Ik zet mij in voor een efficiënte en excellente dienstverlening en streef ernaar om bij te dragen aan het succes van Solipsis en haar klanten.

Servicemanager

Anne Schnitker

Anne Schnitker

Na 9 jaar te hebben gewerkt in de duurzaamheidssector heb ik in 2021 de overstap gemaakt naar IT. Bij Solipsis ben ik werkzaam als Service Manager; ik zet me in voor optimale dienstverlening en een fantastische klantervaring. Daarnaast hecht ik veel waarde aan een prettige werkomgeving, ik zet me in voor ons team, zij maken immers eerder genoemde waar en mogelijk.  In mijn vrije tijd dans ik graag, ben ik dol op reizen en bezoek ik graag een festival.