Hoe ondersteunen wij jouw moderne telefoniemiddelen?

Een aantal voorbeelden op een rij

Headsets

Onze selectie hoogwaardige headsets zorgt ervoor dat gesprekken kristalhelder zijn, of je nu in een rumoerige kantooromgeving zit of vanuit huis werkt. Deze headsets zijn zorgvuldig gekozen om comfort te bieden gedurende lange gesprekken en om compatibel te zijn met een breed scala aan apparaten.

Vaste toestellen

Daarnaast bieden onze betrouwbare vaste toestellen de stabiliteit en functionaliteit die je van traditionele telefonie verwacht, maar dan met de toegevoegde voordelen van moderne technologie. Deze toestellen zijn eenvoudig te gebruiken en te integreren in je huidige bedrijfsprocessen.

Softphones

Onze veelzijdige softphones dragen bij aan de manier waarop je communiceert, door een krachtige interface te bieden die je in staat stelt om via je computer of mobiel apparaat te bellen. Deze softwareoplossingen zijn ideaal voor teams die flexibiliteit en mobiliteit nodig hebben, zonder in te leveren op functionaliteit of kwaliteit.

VoIP-systemen

Tot slot maken onze geavanceerde VoIP-systemen het mogelijk om via het internet te bellen, wat kosten bespaart en de kwaliteit van de communicatie verhoogt. Deze systemen zijn ontworpen om schaalbaar en aanpasbaar te zijn, zodat ze meegroeien met je bedrijf.

Moderne telefoniemiddelen.

In een tijdperk waarin effectieve communicatie een belangrijk aspect vormt van succesvolle bedrijfsvoering, biedt Solipsis met haar Telefonie+ dienst een scala aan moderne telefoniemiddelen, ontworpen om aan de diverse eisen van het hedendaagse bedrijfsleven te voldoen. Door de integratie van de nieuwste communicatietechnologieën verzekeren wij je van een omgeving die niet alleen geavanceerd is, maar ook betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.

Door te kiezen voor de moderne telefoniemiddelen van Solipsis ben je verzekerd van een toekomstbestendige, flexibele en geïntegreerde communicatieoplossing die de efficiëntie en productiviteit binnen je organisatie zal verhogen.

Moderne telefoniemiddelen

Wij rusten je uit met de nieuwste middelen in communicatie- technologie, inclusief hoogwaardige headsets, betrouwbare vaste toestellen, veelzijdige softphones en geavanceerde VoIP-systemen, voor een volledige en ondersteunende communicatieoplossing.

Lees meer

Abonnementen op maat

Kies uit een breed aanbod van 5G-connectiviteit, flexibele databundels, extensies, Teams Phone-licenties, SIP-trunks en uitgebreide nummerreeksen. Samen creëren we een telefonie-oplossing die perfect bij jouw organisatie past.

Lees meer

Tools voor inzicht

Met onze uitgebreide set aan tools, zoals statistieken, dashboards en rapportages, bieden we je volledig inzicht in je communicatieprestaties. Hiermee kun je proactief beslissingen nemen en de effectiviteit van je communicatie optimaliseren.

Lees meer

Flexibele telefonie

Profiteer van flexibele telefonieopties met technologieën zoals Xelion voor vaste lijnen, Odido voor mobiele communicatie en Teams Telefonie om zo jouw zakelijke communicatiebehoeften naadloos te faciliteren.

Lees meer

Specifieke configuraties

We optimaliseren je communicatiestromen met op maat gemaakte wachtrijen, automatische bandjes en callflows, voor een gepersonaliseerde communicatie-ervaring.

Lees meer

Proactief beheer

Ons toegewijde team zorgt ervoor dat jouw telefonieomgeving tot in de puntjes wordt verzorgd. We integreren je telefonie naadloos in je bedrijfsprocessen, waarbij we betrouwbare communicatie waarborgen en voldoen aan de hoogste normen van dienstverlening en beschikbaarheid.

Lees meer

Hoe maken ze het elke dag weer waar?

Service met een glimlach

Klantgericht partnerschap

Proactieve werkhouding

Voortdurende ontwikkeling

Altijd eigenaarschap