Hoe ondersteunen wij jouw met compliancy?

Een aantal voorbeelden op een rij

Disaster Recovery Plan

Binnen het compliancy aspect van Zeker+ benadrukken wij het belang van het ontwikkelen en implementeren van een Disaster Recovery Plan (DRP). Een DRP is cruciaal voor elke organisatie, omdat het dient als een uitgebreid stappenplan voor het herstel van bedrijfsactiviteiten na een onvoorziene gebeurtenis, zoals een cyberaanval of natuurlijke ramp. Dit plan omvat gedetailleerde procedures voor het snel en effectief herstellen van toegang tot data, systemen en netwerken, met als doel de impact op de bedrijfsvoering te minimaliseren en de continuïteit te waarborgen.

Compliancy.

Compliancy vormt een essentieel onderdeel van de Zeker+ propositie bij Solipsis, en richt zich op het naleven van relevante wet- en regelgeving binnen het domein van cyberbeveiliging. Dit component zorgt ervoor dat je organisatie niet alleen voldoet aan de huidige standaarden en vereisten, maar ook voorbereid is op mogelijke toekomstige wijzigingen in de regelgeving.

Door te kiezen voor Zeker+ investeert jouw organisatie in compliancy, welke niet alleen de risico’s van cyberdreigingen vermindert, maar ook de veerkracht en betrouwbaarheid van je bedrijfsvoering verhoogt.

Hoe maken ze het elke dag weer waar?

Service met een glimlach

Klantgericht partnerschap

Proactieve werkhouding

Voortdurende ontwikkeling

Altijd eigenaarschap