Hoe ondersteunen wij jouw Back-up & (Disaster) Recovery?

Een aantal voorbeelden op een rij

Acronis

Voor gegevensback-up maken wij gebruik van Acronis. Bekend om zijn betrouwbaarheid en veelzijdigheid, biedt Acronis een reeks van geavanceerde backup mogelijkheden die ontworpen zijn om de bescherming van je data te maximaliseren. Van eenvoudige bestandsback-ups tot complete systeemimages, Acronis zorgt ervoor dat je kritieke gegevens veilig worden bewaard en snel kunnen worden hersteld wanneer dat nodig is.

Datto BCDR

Voor de disaster recovery aspecten gebruikt Solipsis Datto BCDR, een geavanceerde, cloudgebaseerde oplossing die specifiek is ontworpen om bedrijven te helpen snel te herstellen na ernstige verstoringen. Datto BCDR staat bekend om zijn veerkracht en efficiëntie, en biedt een combinatie van on-site en off-site back-up mogelijkheden die de hersteltijd aanzienlijk verkorten. Dit systeem zorgt niet alleen voor de veiligheid van je gegevens in de cloud, maar biedt ook de mogelijkheid om jouw volledige IT-infrastructuur snel te herstellen, zodat je bedrijfsactiviteiten met minimale onderbreking kunnen doorgaan.

Back-up & (Disaster) Recovery.

Het “Back-up & (Disaster) Recovery” pakket speelt een cruciale rol in de bescherming van je IT-omgeving en het waarborgen van de continuïteit van jouw bedrijfsvoering, zelfs in het geval van cyberaanvallen of andere calamiteiten.

Hoe maken ze het elke dag weer waar?

Service met een glimlach

Klantgericht partnerschap

Proactieve werkhouding

Voortdurende ontwikkeling

Altijd eigenaarschap