Hoe ondersteunen wij jouw klantspecifieke configuraties?

Een aantal voorbeelden op een rij

Microsoft Intune

Microsoft Intune, een onderdeel van Microsoft’s Endpoint Manager, speelt een rol in dit proces door bedrijven in staat te stellen mobiele apparaten en applicaties centraal te beheren. Intune maakt het mogelijk voor IT-beheerders om applicaties veilig te pushen naar alle verbonden apparaten binnen de organisatie, ongeacht waar deze zich bevinden. Dit zorgt ervoor dat alle werknemers toegang hebben tot de tools en applicaties die ze nodig hebben om hun werk effectief uit te voeren, terwijl het ook de beveiliging en compliance van deze apparaten waarborgt.

Windows Autopilot

Windows Autopilot transformeert de manier waarop nieuwe apparaten worden ingezet, door een zero-touch ervaring voor IT-afdelingen te bieden. Met Autopilot kunnen IT-afdelingen standaardinstellingen, beleidsregels, drivers en applicaties configureren die automatisch worden toegepast tijdens de eerste opstart van het apparaat. Bovendien stelt het werknemers in staat om snel en efficiënt aan de slag te gaan met hun nieuwe apparaten, aangezien deze reeds zijn aangepast aan de bedrijfsstandaarden en -voorkeuren.

Klantspecifieke configuratie.

De klantspecifieke configuratie binnen Werkplek+ benadrukt de focus op flexibiliteit en personalisatie, essentiële aspecten van een moderne werkplek die voldoet aan de unieke behoeften en voorkeuren van elke klant. Door gebruik te maken van tools zoals Microsoft Intune en Windows Autopilot, biedt Werkplek+ een gestroomlijnde en efficiënte manier om werkplekken te configureren en te beheren, waardoor elke gebruikerservaring naadloos en productief is.

Deze aanpak stelt Solipsis in staat om een werkplekomgeving te creëren die niet alleen voldoet aan de algemene vereisten van het bedrijf, maar ook aan de individuele behoeften van elke gebruiker.

Hoe maken ze het elke dag weer waar?

Service met een glimlach

Klantgericht partnerschap

Proactieve werkhouding

Voortdurende ontwikkeling

Altijd eigenaarschap