Hoe ondersteunen wij jouw overige add-ons?

Een aantal voorbeelden op een rij

Exclaimer

Exclaimer is een oplossing voor het beheren van e-mailhandtekeningen, die organisaties in staat stelt om uniforme en professionele handtekeningen centraal te creëren en te beheren voor alle gebruikers. Met Exclaimer kan jouw organisatie consistentie waarborgen in alle uitgaande e-mails, wat bijdraagt aan het versterken van je merkidentiteit en professionaliteit. De flexibele ontwerpopties en gemakkelijke integratie met bestaande e-mailplatforms maken het eenvoudig om dynamische en aantrekkelijke e-mailhandtekeningen te implementeren die automatisch worden toegevoegd aan elke verzonden e-mail.

Printix

Printix biedt een moderne benadering van printbeheer door een cloudgebaseerde service aan te bieden die het mogelijk maakt om afdrukactiviteiten efficient te beheren en te optimaliseren. Deze slimme digitale printoplossing maakt het eenvoudig om printers binnen jouw organisatie te verbinden, te beheren en te gebruiken, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak en toegankelijkheid. Printix elimineert de noodzaak voor complexe printservers en stelt gebruikers in staat om met slechts een paar klikken te printen vanaf elk apparaat, waardoor de flexibiliteit en productiviteit worden verhoogd.

Overige add-ons.

De “Overige add-ons” component van Werkplek+ is een belangrijk onderdeel dat de mogelijkheden van de standaard Werkplek+ oplossing verder uitbreidt, door een reeks extra tools en diensten aan te bieden die zijn ontworpen om de werkplekervaring verder te optimaliseren. Deze add-ons, zoals Exclaimer voor professionele e-mailhandtekeningen en Printix voor geavanceerde printoplossingen, bieden waardevolle functies die de efficiëntie, professionaliteit en het gebruiksgemak van jouw digitale werkplek aanzienlijk verbeteren.

Naast deze gespecialiseerde oplossingen biedt Werkplek+ ook de mogelijkheid voor naadloze integratie met een breed scala aan derde partijen. Dit zorgt voor een veelzijdige en aanpasbare werkplekomgeving waarin verschillende tools en diensten van externe leveranciers kunnen worden geïntegreerd om aan de specifieke behoeften van jouw organisatie te voldoen. Of het nu gaat om specifieke branchetoepassingen, CRM-systemen, ERP-software of andere gespecialiseerde tools, Werkplek+ kan worden aangepast om een naadloze integratie te waarborgen.

Hoe maken ze het elke dag weer waar?

Service met een glimlach

Klantgericht partnerschap

Proactieve werkhouding

Voortdurende ontwikkeling

Altijd eigenaarschap