Hoe ondersteunen wij jouw infrastructuur?

Een aantal voorbeelden op een rij

Azure Virtual Desktop

Azure Virtual Desktop, een kerncomponent van deze infrastructuur, stelt gebruikers in staat om een complete desktop te ervaren vanuit de cloud op elk apparaat, waardoor ze toegang hebben tot alle benodigde applicaties en data alsof ze zich fysiek binnen het bedrijfsnetwerk bevinden. Dit biedt niet alleen flexibiliteit voor werknemers die op afstand, maar waarborgt ook de veiligheid en integriteit van bedrijfsgegevens, aangezien deze centraal worden gehost en beheerd binnen Microsoft's beveiligde cloudinfrastructuur.

Cloudgebaseerde aanpak

Een belangrijk voordeel van deze cloudgebaseerde aanpak is het efficient resourcebeheer. Werkplek+ maakt gebruik van de dynamische schaalbaarheid van cloudresources, waardoor je eenvoudig de capaciteit kunt aanpassen aan de veranderende behoeften van jouw organisatie. Dit zorgt ervoor dat je nooit te veel betaalt voor ongebruikte resources, terwijl je toch de flexibiliteit hebt om op te schalen tijdens piekperioden of als je bedrijf groeit.onze dienstverlening met onze 24/7 stand-by-ondersteuning. Voor al jouw vragen heb je altijd een vast aanspreekpunt. Onze servicedesk staat paraat om jou te ondersteunen, of het nu gaat om dagelijkse vragen of onverwachte verstoringen.

Ondersteunen van legacy-applicaties

Deze infrastructuur is ontworpen met het oog op aanpasbaarheid, zodat elk aspect van de werkplekomgeving kan worden afgestemd op de unieke behoeften van jouw organisatie. Of het nu gaat om het ondersteunen van specifieke legacy-applicaties die cruciaal zijn voor jouw bedrijfsvoering, of het bieden van geavanceerde data-analyse en kunstmatige intelligentie mogelijkheden.

Infrastructuur.

De infrastructuurcomponenten van Werkplek+ spelen een cruciale rol in het waarborgen van een flexibele en efficiënte werkplekomgeving die op maat is afgestemd op de specifieke behoeften van jouw organisatie. Door gebruik te maken van Azure Virtual Desktop integreert Werkplek+ geavanceerde cloudtechnologieën om een naadloze, veilige en schaalbare toegang tot bedrijfsresources en legacy-applicaties te bieden, waarbij alles wordt beheerd binnen een centraal kader dat is ontworpen om zowel prestaties als kostenefficiëntie te optimaliseren.

Hoe maken ze het elke dag weer waar?

Service met een glimlach

Klantgericht partnerschap

Proactieve werkhouding

Voortdurende ontwikkeling

Altijd eigenaarschap