Voor jou als IT-coördinator.

Welkom in de wereld van efficiënt beheer van moderne werkplekken, waar jouw overgang naar een geavanceerde werkomgeving moeiteloos verloopt dankzij onze geïntegreerde oplossingen. Met onze diensten, die variëren van geavanceerde IT-infrastructuren en eersteklas telefonie tot wereldklasse connectiviteit en solide beveiliging, optimaliseren we de werkomgeving van jouw organisatie.

Efficiëntie in jouw beheer van moderne werkplekken.

Jouw overgang naar moderne werkplekken wordt moeiteloos met onze geïntegreerde oplossing. Wij bieden geavanceerde IT-infrastructuren, eersteklas telefonie, wereldklasse connectiviteit en solide beveiliging. Optimaliseer de werkomgeving van jouw organisatie, terwijl jij je kan richten op optimaal beheer.

Naadloze integratie voor soepele communicatie.

Transformeer bedrijfscommunicatie met onze op maat gemaakte telefoniediensten. Als IT-coördinator kun je rekenen op naadloze integratie met moderne werkplekken, inclusief VoIP, mobiele integratie en geavanceerde functies. Vereenvoudig jouw taak en verbeter interne communicatie voor optimaal succes.

Betrouwbare connectiviteit voor jouw organisatie.

Onze connectiviteitsdiensten zijn ontworpen om jouw werk te ondersteunen. Van draadloze netwerken tot glasvezelverbindingen, leveren wij snelle, veilige netwerken. Vereenvoudig jouw rol als IT-coördinator terwijl jouw collega’s altijd verbonden zijn.

Beveiliging voor jouw IT-infrastructuur.

Bescherming van bedrijfsgegevens staat centraal in jouw rol als IT-coördinator. Onze beveiligingspropositie zorgt voor end-to-end bescherming. Wij bieden geavanceerde firewalls, effectieve beveiligingsoplossingen en continue monitoring om jouw IT-infrastructuur te beschermen tegen bedreigingen en te voldoen aan lokale normen.

Hoe maken we het waar?

Service met een glimlach

Klantgericht partnerschap

Proactieve werkhouding

Voortdurende ontwikkeling

Altijd eigenaarschap

Ons management team.

Manager Operations

Rolf Kruitwagen

Rolf Kruitwagen

In 2016 ben ik bij Solipsis gestart na een studie bedrijfseconomie als Office 365 consultant. Als bedrijfseconoom begrijp ik de essentie van een efficiënte operatie maar als consultant bij Solipsis heb ik geleerd hoe de inzet van technologie de bedrijfsprocessen kan stroomlijnen en optimaliseren. Deze solide basis heeft ertoe geleid dat ik vanaf 2023 de operatie leid als operationeel manager. Ik zet mij in voor een efficiënte en excellente dienstverlening en streef ernaar om bij te dragen aan het succes van Solipsis en haar klanten.

Servicemanager

Anne Schnitker

Anne Schnitker

Na 9 jaar te hebben gewerkt in de duurzaamheidssector heb ik in 2021 de overstap gemaakt naar IT. Bij Solipsis ben ik werkzaam als Service Manager; ik zet me in voor optimale dienstverlening en een fantastische klantervaring. Daarnaast hecht ik veel waarde aan een prettige werkomgeving, ik zet me in voor ons team, zij maken immers eerder genoemde waar en mogelijk.  In mijn vrije tijd dans ik graag, ben ik dol op reizen en bezoek ik graag een festival.