Hoe ondersteunen wij jouw met netwerk hardware?

Een aantal voorbeelden op een rij

Fortinet

Fortinet onderscheidt zich met zijn beveiligingsgerichte benadering van netwerkhardware, met name door zijn geïntegreerde beveiligingssystemen die bescherming bieden tegen een breed scala aan cyberdreigingen. Hun producten, waaronder geavanceerde firewalls en beveiligingsswitches, zijn essentieel voor bedrijven die hun netwerkinfrastructuur willen versterken tegen externe en interne beveiligingsrisico's.

Cisco Meraki

Cisco Meraki brengt een innovatieve benadering van netwerkbeheer met zijn cloudbeheerde netwerkoplossingen. Hun portfolio omvat niet alleen routers en switches, maar ook geavanceerde access points die eenvoudige implementatie en beheer via een intuïtieve webgebaseerde interface mogelijk maken. Cisco Meraki's oplossingen zijn bijzonder geschikt voor organisaties die op zoek zijn naar een gemakkelijk schaalbare en beheerbare netwerkinfrastructuur.

Netwerk Hardware.

In de hedendaagse digitale wereld is de kwaliteit van netwerkhardware cruciaal voor het onderhouden van een sterke en betrouwbare connectiviteit binnen elke organisatie. Bij Link+ begrijpen we het belang van superieure netwerkcomponenten die niet alleen de prestaties verhogen, maar ook gemakkelijk te beheren zijn. Daarom hebben we strategische partnerships gevormd met toonaangevende fabrikanten in de industrie: Cisco Meraki en Fortinet. Deze partners zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun bewezen staat van dienst in het leveren van hoogwaardige netwerkhardware die voldoet aan een breed scala van zakelijke behoeften.

Hoe maken ze het elke dag weer waar?

Service met een glimlach

Klantgericht partnerschap

Proactieve werkhouding

Voortdurende ontwikkeling

Altijd eigenaarschap