Hoe ondersteunen wij jouw met werkplekbeheer?

Een aantal voorbeelden op een rij

Ons beheerplatform

Dit beheerplatform maakt gebruik van geavanceerde technologieën en processen om ervoor te zorgen dat elke werkplek en server in het netwerk wordt beheerd met precisie en zorg. Het patchbeheer zorgt ervoor dat alle software altijd up-to-date is, waarbij beveiligingspatches en updates regelmatig en automatisch worden toegepast om kwetsbaarheden te dichten en de integriteit van het systeem te behouden.

Realtime monitoring

Daarnaast biedt de continue monitoring een realtime overzicht van de status van alle systemen, waardoor eventuele problemen snel worden geïdentificeerd en aangepakt voordat ze ernstige verstoringen kunnen veroorzaken. Deze proactieve aanpak vermindert de kans op downtime aanzienlijk en zorgt ervoor dat jouw organisatie soepel en efficiënt blijft draaien.

Werkplekbeheer.

Het werkplekbeheer als onderdeel van Werkplek+ is een cruciale pijler die ervoor zorgt dat alle werkplekken en servers binnen jouw organisatie niet alleen up-to-date blijven, maar ook optimaal beveiligd zijn tegen de nieuwste bedreigingen. Het centrale beheerplatform van Solipsis is de basis van onze dienstverlening, waarbij patchbeheer, continue monitoring en supervisie worden toegepast volgens de best practices van Solipsis.

Het werkplekbeheer van Solipsis is ontworpen om jouw IT-beheer te stroomlijnen en te vereenvoudigen, zodat je je kunt concentreren op je kernactiviteiten. Met een team van gecertificeerde specialisten en experts die jouw IT-omgeving beheren, kun je erop vertrouwen dat jouw werkplekken en servers in goede handen zijn.

Hoe maken ze het elke dag weer waar?

Service met een glimlach

Klantgericht partnerschap

Proactieve werkhouding

Voortdurende ontwikkeling

Altijd eigenaarschap