Hoe ondersteunen wij jouw hardware?

Een aantal voorbeelden op een rij

Laptops

De laptops zijn lichtgewicht en uitgerust met een lange batterijduur, waardoor ze perfect zijn voor professionals die vaak onderweg zijn. Ze zijn robuust genoeg om de uitdagingen van het moderne werken aan te kunnen, maar ook krachtig genoeg om de meest veeleisende applicaties te draaien.

Desktops

De desktops binnen Werkplek+ zijn ontworpen voor optimale prestaties en betrouwbaarheid. Ze bieden de verwerkingskracht die nodig is voor zware taken, terwijl ze ook geschikt zijn voor multitasking in een drukke kantooromgeving. Met de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende configuraties, kunnen deze desktops worden aangepast aan de unieke eisen van jouw werk.

Servers

Servers spelen een cruciale rol en zorgen voor een solide en veilige IT-infrastructuur. Deze servers zijn geoptimaliseerd voor hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid, essentieel voor het opslaan en beheren van grote hoeveelheden data en het ondersteunen van de kritieke bedrijfsprocessen. Ze zijn ontworpen om naadloos te integreren met de cloud-gebaseerde diensten van Werkplek+, wat zorgt voor flexibiliteit en schaalbaarheid.

Hardware.

De hardware componenten van Werkplek+ zijn zorgvuldig samengesteld om een naadloze integratie en optimale prestaties binnen jouw moderne werkplek te garanderen. Deze selectie omvat geavanceerde laptops, krachtige desktops en betrouwbare servers, elk ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van jouw organisatie, of je nu thuis werkt, onderweg bent of op kantoor.

Bij Solipsis begrijpen we dat technologie altijd doorontwikkeld. Daarom zijn onze hardware-oplossingen toekomstbestendig, zodat ze mee kunnen groeien met jouw bedrijf. Bovendien staan onze gecertificeerde specialisten klaar om je te ondersteunen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je de juiste keuze maakt voor jouw organisatie.

Hoe maken ze het elke dag weer waar?

Service met een glimlach

Klantgericht partnerschap

Proactieve werkhouding

Voortdurende ontwikkeling

Altijd eigenaarschap