Hoe ondersteunen wij jouw met internetverbindingen?

Een aantal voorbeelden op een rij

KPN

KPN, een gevestigde naam met een uitgebreid netwerk, biedt geavanceerde glasvezeltechnologie en 5G-connectiviteit, bekend om hun hoge snelheden en betrouwbaarheid. Deze opties zijn ideaal voor bedrijven die afhankelijk zijn van snelle en stabiele internetverbindingen voor hun dagelijkse operaties, waaronder real-time data-analyse, cloud computing en het faciliteren van een mobiele workforce.

Starlink

Starlink, ontwikkeld door SpaceX, biedt satellietinternet dat de potentie heeft om connectiviteit te bieden in de meest afgelegen gebieden, waardoor zelfs organisaties buiten de traditionele netwerkdekking kunnen profiteren van hoge internetsnelheden en lage latentie. Dit is bijzonder relevant voor bedrijven met vestigingen in landelijke of moeilijk bereikbare locaties, waar traditionele internetverbindingen vaak tekortschieten.

Internetverbindingen.

Internetverbindingen vormen de basis van moderne bedrijfsvoering, en bij Solipsis begrijpen we het belang van een betrouwbare online beschikbaarheid. Om deze reden hebben we onze krachten gebundeld met KPN, onze primaire partner voor het leveren van internetdiensten.

Hoe maken ze het elke dag weer waar?

Service met een glimlach

Klantgericht partnerschap

Proactieve werkhouding

Voortdurende ontwikkeling

Altijd eigenaarschap