Waakzaamheid en techniek tegen cybercriminaliteit.

Solipsis biedt met Zeker+ een compleet securityportfolio geschikt voor bedrijven van elke omvang. Wij optimaliseren de beveiliging door onder andere continue monitoring, onmiddellijke waarschuwingen bij bedreigingen en op maat gemaakte security voor de beveiliging van de IT-omgeving.

Zeker+

Waar vinden cybercriminelen een mogelijkheid om binnen te dringen? Is het mogelijk via een onoplettende medewerker die zich niet bewust is van cybercriminaliteit en daarom op een kwaadaardige link klikt? Of wellicht via een kwetsbaarheid in de firewall? We constateren dat de meeste security-incidenten voortkomen uit menselijk handelen. Zorg ervoor dat je niet alleen technisch alles correct hebt ingesteld, maar ook dat er bewustwording is.

Zeker+ garandeert de continuïteit van je bedrijfsvoering door bescherming tegen cyberaanvallen, zodat je activiteiten ongehinderd kunnen doorgaan. Het voldoet wet- en regelgeving, waardoor ook jouw organisatie altijd conform de regels opereert.

Continuïteit van bedrijfsvoering

Een cyberaanval kan je bedrijfsvoering ernstig verstoren. Door te kiezen voor Zeker+ kun je jouw bedrijfsvoering beschermen en ervoor zorgen dat je ook in geval van een cyberaanval kunt blijven werken.

Voldoen aan wet- en regelgeving

In veel sectoren zijn er strenge wet- en regelgevingen die betrekking hebben op cyberbeveiliging. Door te kiezen voor Zeker+ kun je ervoor zorgen dat je aan deze wet- en regelgevingen voldoet.

Voorkomen van imago schade

Een cyberaanval kan de reputatie aanzienlijk schaden. Met Zeker+ behoud je de integriteit van je reputatie en zorg je ervoor dat je organisatie ook na een aanval als betrouwbaar wordt gezien.

Hoe ondersteunen wij jouw Zeker+

Een aantal voorbeelden op een rij

Door continue optimalisatie

Door op maat gemaakte beveiligingsrichtlijnen en regelmatige audits, beschermen we continue jouw IT-omgeving en organisatie. Zo blijft ook jouw bedrijf altijd voldoen aan de nieuwste wet- en regelgeving en beveiligingsnormen.

Met service excellence

Ervaar onze dienstverlening met onze 24/7 stand-by-ondersteuning. Voor al jouw vragen heb je altijd een vast aanspreekpunt. Onze servicedesk staat paraat om jou te ondersteunen, of het nu gaat om dagelijkse vragen of onverwachte verstoringen.

Met strategische partnerprogramma's

Onze partnerprogramma's brengen voordelen met zich mee, zoals sterke leveranciersovereenkomsten voor eersteklas service. Onze dedicated security-experts zijn gecertificeerd door onze strategisch securitypartner Threadstone, welke een toonaangevende leverancier is in beveiligingsoplossingen.

Waaruit bestaat Zeker+

Kom in contact met onze Solipsis Beheer specialist.