De geïntegreerde oplossing voor moderne werkplekken.

Werkplek+ biedt een allesomvattende oplossing voor een moderne werkplek, met een optimale combinatie van fysieke hardware, werkplekbeheer, Microsoft samenwerktools, werkplekinfrastructuur, klantspecifieke configuratie en andere toevoegingen.

Werkplek+

Het is nu mogelijk voor al je medewerkers. Met Werkplek+ van Solipsis heeft elke medewerker een eigen online werkplek, waardoor bedrijfsdata, bestanden, processen en programma’s eenvoudig toegankelijk zijn van elke computer, laptop of tablet. Waarom nog eigen servers plaatsen als je alles veilig en betrouwbaar in de cloud kunt opslaan?

Bij Werkplek+ richten we ons op het optimaliseren van jouw werkplekomgeving door moderne, aanpasbare oplossingen te bieden die meegroeien met jouw organisatie. Onze geavanceerde systemen garanderen de continuïteit van jouw werkplek door potentiële problemen vroegtijdig te detecteren en op te lossen. Verder transformeren de Microsoft samenwerkingstools de manier waarop jouw organisatie kan communiceren en samenwerken, wat de productiviteit aanzienlijk verhoogt.

Blijven optimaliseren

Wij helpen organisaties optimaliseren door een moderne, flexibele en schaalbare werkplek te bieden. Onze hardware- en softwareoplossingen kunnen worden aangepast aan elke specifieke behoefte van jouw organisatie.

Continuïteit waarborgen

Wij helpen organisaties de continuïteit van hun werkplek te waarborgen met geavanceerde monitoring- en servicemanagementsystemen. Deze systemen detecteren en lossen problemen snel en efficiënt op.

Verhogen van de productiviteit

Onze Microsoft samenwerkingstools transformeren teamcommunicatie en projectbeheer, bevorderen teamwork en verhogen de productiviteit. Met real-time samenwerking en geïntegreerde communicatiekanalen bereiken teams hun doelen efficiënter, waar ze ook zijn. Integreer deze tools in jullie werkprocessen voor verbeterde samenwerking en een grotere zakelijke impact

Hoe ondersteunen wij Werkplek+

Een aantal voorbeelden op een rij

Met monitoring

Onze geïntegreerde tool houdt toezicht op werkstations, identificeert problemen vroegtijdig en zorgt voor proactieve en snelle interventies.

Met service excellence

Ervaar onze dienstverlening met onze 24/7 stand-by-ondersteuning. Voor al jouw vragen heb je altijd een vast aanspreekpunt. Onze servicedesk staat paraat om jou te ondersteunen, of het nu gaat om dagelijkse vragen of onverwachte verstoringen.

Met best practices

Wij passen een verzameling van best practices toe voor het best mogelijke beheer van werkplekken. Solipsis heeft een uitgebreide set van best practices en zet deze in voor het optimaal beheren van jouw werkplekken.

Waaruit bestaat Werkplek+

Kom in contact met onze specialist