Hoe ondersteunen wij jouw jouw met security producten?

Een aantal voorbeelden op een rij

Microsoft Defender

Een belangrijk onderdeel van Zeker+ is de integratie van Microsoft Defender voor Endpoint en Office 365. Microsoft Defender voor Endpoint biedt een krachtige, op gedrag gebaseerde bescherming tegen malware en andere dreigingen voor eindpunten, terwijl Microsoft Defender voor Office 365 je communicatiekanalen beveiligt tegen phishing, malware en andere geavanceerde aanvallen.

EntraID

Geavanceerd identiteitsbeheer bieden we aan via EntraID. Hiermee voorzien we in geavanceerde functies zoals voorwaardelijke toegang, risicogebaseerde toegangscontroles en identity protection, wat cruciaal is in een tijdperk waarin identiteitsdiefstal en ongeautoriseerde toegang voortdurende bedreigingen vormen.

Extended Detection and Response

Daarnaast implementeren we Extended Detection and Response (XDR) oplossingen, voor diepgaande dreigingsdetectie. XDR biedt een overzicht van bedreigingen door het combineren van gegevens uit verschillende beveiligingslagen. Dit stelt jouw organisatie in staat om complexe aanvallen snel te detecteren, analyseren en erop te reageren.

Vulnerability Management

Vulnerability Management vormt ook een essentiële pijler binnen dit component, waarbij continu gescand wordt op kwetsbaarheden binnen jouw IT-omgeving. Dit zorgt ervoor dat potentiële zwakke punten worden geïdentificeerd en verholpen voordat ze kunnen worden uitgebuit door kwaadwillenden.

Security Producten.

Solipsis biedt een uitgebreide suite van geavanceerde beveiligings- oplossingen door integratie van het Threadstone-portfolio en de Microsoft suite, ontworpen om jouw organisatie te beschermen tegen een breed scala aan cyberdreigingen.

Samen bieden deze Security Producten binnen het Zeker+ pakket een alomvattende aanpak om uw organisatie te verdedigen tegen een breed spectrum van cyberbedreigingen. Van het beschermen van endpoints en netwerken tot het beveiligen van uw digitale identiteit en het beheren van kwetsbaarheden, Zeker+ stelt jou in staat om met vertrouwen te opereren in het hedendaagse complexe cyberlandschap.

Hoe maken ze het elke dag weer waar?

Service met een glimlach

Klantgericht partnerschap

Proactieve werkhouding

Voortdurende ontwikkeling

Altijd eigenaarschap