Hoe ondersteunen wij jouw met sterke partners?

Een aantal voorbeelden op een rij

KPN

KPN, bekend om zijn betrouwbare en uitgebreide netwerkinfrastructuur, biedt een verscheidenheid aan internetverbindingsopties zoals glasvezel en 5G, waarmee klanten van Link+ gegarandeerd toegang hebben tot de nieuwste en meest geavanceerde technologieën.

Cisco Meraki en Fortinet

Op het gebied van netwerkhardware bieden Cisco Meraki en Fortinet een uitgebreid portfolio aan routers, switches en access points. Deze apparatuur is ontworpen met het oog op eenvoudige implementatie, beheer en optimale beveiliging, waardoor de netwerkinfrastructuur van klanten niet alleen betrouwbaar en efficiënt is, maar ook goed beschermd tegen hedendaagse cyberdreigingen.

Sterke partners

De samenwerking met deze sterke partners stelt Link+ in staat om een end-to-end connectiviteitsoplossing te bieden die niet alleen voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van snelheid, stabiliteit en veiligheid, maar ook flexibel genoeg is om te voldoen aan de unieke behoeften van elke klant. Door deze strategische allianties kan Link+ op maat gemaakte oplossingen leveren die de productiviteit verhogen, de operationele efficientie verbeteren en de tevredenheid van medewerkers en klanten waarborgen.

Sterke partners.

Link+ onderscheidt zich door een samenwerking met een zorgvuldig gekozen groep van leveranciers in de technologie- en connectiviteitssector. Deze partners, zoals KPN, Odido, Fortinet en Cisco Meraki, staan bekend om hun positie in de industrie en hun vermogen om hoogwaardige producten en diensten te leveren die nauw aansluiten bij de diverse vereisten van verschillende organisaties.

Hoe maken ze het elke dag weer waar?

Service met een glimlach

Klantgericht partnerschap

Proactieve werkhouding

Voortdurende ontwikkeling

Altijd eigenaarschap