Het antwoord op betrouwbare connectiviteit.

Link+ van Solipsis gaat verder dan alleen een simpele connectiviteitsoplossing. Wij fungeren als een partner die jou ondersteunt bij het vervullen van jouw connectiviteitsbehoeften. In nauwe samenwerking werken we aan de perfecte oplossing die voldoet aan jouw specifieke wensen, eisen en budget.

Link+

Connectiviteit staat voor de mate van gemak en zekerheid waarmee verbindingen met diverse andere systemen en applicaties kunnen communiceren. Vandaag de dag is geen enkele onderneming meer compleet zonder hoogwaardige digitale verbindingen. Wij stellen hoge eisen aan digitale verbindingen, waarbij stabiliteit, snelheid en bovenal veiligheid van essentieel belang zijn.

Met Link+ ben je altijd verzekerd van connectiviteit, waardoor je medewerkers verbonden blijven met jouw organisatie. We bieden veilige en betrouwbare toegang tot bedrijfsnetwerken, bronnen en applicaties. Onze diensten stimuleren de productiviteit en zorgen voor bedrijfscontinuïteit door medewerkers toegang te geven tot essentiële informatie en tools op elk gewenst moment. Link+ verbetert de samenwerking en zorgt voor een betrouwbare connectiviteit die bestand is tegen de voortdurende dreiging van cyberaanvallen en andere online gevaren.

Altijd verbonden

Link+ zorgt ervoor dat jouw medewerkers altijd verbonden zijn met je organisatie. Ga ook voor veilige en betrouwbare toegang tot bedrijfsnetwerken, bronnen en applicaties, zelfs wanneer medewerkers onderweg zijn.

Productiviteit en continuïteit

Link+ helpt medewerkers productiever te zijn door toegang te geven tot de informatie en tools die ze nodig hebben, wanneer ze die nodig hebben. De oplossingen zijn zo ontworpen om samenwerking en efficiëntie te verbeteren en bieden betrouwbare en veilige connectiviteit. Onze oplossingen zijn uiteraard zo ontworpen om ook continue cyberaanvallen en andere bedreigingen te weerstaan.

Hoe ondersteunen wij Link+

Een aantal voorbeelden op een rij

Met service excellence

Ervaar onze dienstverlening met onze 24/7 stand-by-ondersteuning. Voor al jouw vragen heb je altijd een vast aanspreekpunt. Onze servicedesk staat paraat om jou te ondersteunen, of het nu gaat om dagelijkse vragen of onverwachte verstoringen.

Met oog voor optimalisatie

Solipsis verbetert connectiviteit door standaardisatie en configuratie volgens best practices. Dit resulteert in efficiënter netwerkbeheer, verbeterde prestaties en verhoogde beveiliging. We delen graag onze kennis en expertise om je te ondersteunen bij het implementeren van de beste oplossingen.

Met strategische partnerprogramma's

Onze partnerprogramma's bieden een centraal aanspreekpunt, waardoor wij eenvoudig en de juiste service kunnen bieden. Bovendien garanderen solide afspraken met onze partners de beste prijzen en voorwaarden voor jou als klant.

Waaruit bestaat Link+

Kom in contact met een van onze specialisten