Solipsis vindt het belangrijk om actuele kennis te delen met haar relaties en regelmatig met hen in contact te zijn. Dat doen we op verschillende manieren. Zo organiseren we regelmatig online kennissessies waarbij onze experts relevante onderwerpen belichten, altijd inclusief een live Q&A. Daarnaast nodigen we ook meerdere keren per jaar onze kennispartners uit om hun specialistische kennis en ervaring te delen, soms online en soms op locatie.

Op de hoogte blijven van de agenda?

Wilt u op de hoogte blijven van de kennisevents die Solipsis organiseert? Houd dan onze LinkedIn companypage in de gaten en abonneer u op onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Online kennissessies

Wij nodigen u van harte uit om elkaar online te ontmoeten en kennis te delen! Doel: kennis uitwisselen en vergroten door middel van interactieve sessies. We stellen steeds een ander actueel (IT) onderwerp centraal.

Lees meer over de kennissessies

Webinars & events

Solipsis organiseert regelmatig informatieve events en webinars, al dan niet in samenwerking met onze kennispartners. Er worden relevante, actuele thema's behandeld en er is veel ruimte voor vragen en interactie.

Event Het moderne werken 29-10
Meer informatie?

Wilt u meer weten over ons en over wat wij mogelijk voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom! Neem vrijblijvend contact met ons op. We informeren u graag. Liever door ons benaderd worden? Vul dan het contactformulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Neem contact met mij op.