Hoe ondersteunen wij jouw specifieke configuraties?

Een aantal voorbeelden op een rij

Gepersonaliseerde communicatie

Om een gepersonaliseerde communicatie-ervaring te bieden, gaan we verder dan de standaard telefonie-instellingen. We nemen de tijd om jouw bedrijf te begrijpen, inclusief de uitdagingen die je ervaart en de doelen die je nastreeft. Op basis van deze inzichten optimaliseren we je communicatiestromen door middel van op maat gemaakte wachtrijen, automatische bandjes en callflows. Deze zijn ontworpen om niet alleen de efficientie te verhogen, maar ook om de gebruikerservaring voor zowel je klanten als je teamleden te verbeteren.

Wachtrijen

De op maat gemaakte wachtrijen zorgen ervoor dat inkomende oproepen effectief worden beheerd en toegewezen aan de meest geschikte persoon of afdeling, wat wachttijden minimaliseert en de klanttevredenheid verhoogt. Onze automatische bandjes zijn zorgvuldig gecreëerd om een professionele eerste indruk te geven en om bellers efficiënt te leiden naar de informatie of persoon die ze zoeken.

Specifieke configuratie.

In een wereld waar de eerste indrukken van cruciaal belang zijn en de efficiëntie van de communicatie een directe impact heeft op het succes van een onderneming, erkent Solipsis het belang van een op maat gemaakte benadering voor elk van haar klanten. Wij geloven dat geen twee bedrijven identiek zijn, en daarom vereist elke organisatie een uniek geconfigureerde telefonieoplossing die past bij haar specifieke behoeften, cultuur en bedrijfsprocessen.

Moderne telefoniemiddelen

Wij rusten je uit met de nieuwste middelen in communicatie- technologie, inclusief hoogwaardige headsets, betrouwbare vaste toestellen, veelzijdige softphones en geavanceerde VoIP-systemen, voor een volledige en ondersteunende communicatieoplossing.

Lees meer

Abonnementen op maat

Kies uit een breed aanbod van 5G-connectiviteit, flexibele databundels, extensies, Teams Phone-licenties, SIP-trunks en uitgebreide nummerreeksen. Samen creëren we een telefonie-oplossing die perfect bij jouw organisatie past.

Lees meer

Tools voor inzicht

Met onze uitgebreide set aan tools, zoals statistieken, dashboards en rapportages, bieden we je volledig inzicht in je communicatieprestaties. Hiermee kun je proactief beslissingen nemen en de effectiviteit van je communicatie optimaliseren.

Lees meer

Flexibele telefonie

Profiteer van flexibele telefonieopties met technologieën zoals Xelion voor vaste lijnen, Odido voor mobiele communicatie en Teams Telefonie om zo jouw zakelijke communicatiebehoeften naadloos te faciliteren.

Lees meer

Specifieke configuraties

We optimaliseren je communicatiestromen met op maat gemaakte wachtrijen, automatische bandjes en callflows, voor een gepersonaliseerde communicatie-ervaring.

Lees meer

Proactief beheer

Ons toegewijde team zorgt ervoor dat jouw telefonieomgeving tot in de puntjes wordt verzorgd. We integreren je telefonie naadloos in je bedrijfsprocessen, waarbij we betrouwbare communicatie waarborgen en voldoen aan de hoogste normen van dienstverlening en beschikbaarheid.

Lees meer

Hoe maken ze het elke dag weer waar?

Service met een glimlach

Klantgericht partnerschap

Proactieve werkhouding

Voortdurende ontwikkeling

Altijd eigenaarschap