Hoe ondersteunen wij jouw telefonie?

Een aantal voorbeelden op een rij

Geavanceerde technologieën

Met deze geavanceerde technologieën bieden wij o.a. oplossingen voor vaste lijnen die niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook rijk aan functies die de communicatie binnen je organisatie en met je klanten verbeteren. Deze systemen zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en flexibiliteit, waardoor je medewerkers effectiever kunnen communiceren, ongeacht hun locatie.

Teams Telefonie

Daarnaast maken wij gebruik van Teams Telefonie, waardoor je de krachtige communicatie- en samenwerkingsfuncties van Microsoft Teams kunt benutten. Deze integratie biedt een naadloze overgang tussen verschillende communicatiemiddelen, zoals chat, vergaderingen en telefoongesprekken, allemaal binnen een gebruiksvriendelijke interface. Dit stelt je team in staat om effectiever samen te werken en de communicatie met klanten en partners te stroomlijnen.

Flexibele telefonie.

In een zakelijke omgeving waar aanpassingsvermogen de sleutel is tot succes, biedt Solipsis flexibele telefonie opties die speciaal ontworpen zijn om te voldoen aan de diversiteit en complexiteit van moderne communicatie. Deze oplossingen integreren naadloos met verschillende technologieën, waardoor je een uitgebreid scala aan telefonieopties krijgt die je kunt afstemmen op de specifieke eisen van je organisatie.

Onze oplossingen zijn niet alleen veelzijdig in de ondersteuning van verschillende technologieën, maar zijn ook schaalbaar, zodat ze mee kunnen groeien met jouw bedrijf.

Moderne telefoniemiddelen

Wij rusten je uit met de nieuwste middelen in communicatie- technologie, inclusief hoogwaardige headsets, betrouwbare vaste toestellen, veelzijdige softphones en geavanceerde VoIP-systemen, voor een volledige en ondersteunende communicatieoplossing.

Lees meer

Abonnementen op maat

Kies uit een breed aanbod van 5G-connectiviteit, flexibele databundels, extensies, Teams Phone-licenties, SIP-trunks en uitgebreide nummerreeksen. Samen creëren we een telefonie-oplossing die perfect bij jouw organisatie past.

Lees meer

Tools voor inzicht

Met onze uitgebreide set aan tools, zoals statistieken, dashboards en rapportages, bieden we je volledig inzicht in je communicatieprestaties. Hiermee kun je proactief beslissingen nemen en de effectiviteit van je communicatie optimaliseren.

Lees meer

Flexibele telefonie

Profiteer van flexibele telefonieopties met technologieën zoals Xelion voor vaste lijnen, Odido voor mobiele communicatie en Teams Telefonie om zo jouw zakelijke communicatiebehoeften naadloos te faciliteren.

Lees meer

Specifieke configuraties

We optimaliseren je communicatiestromen met op maat gemaakte wachtrijen, automatische bandjes en callflows, voor een gepersonaliseerde communicatie-ervaring.

Lees meer

Proactief beheer

Ons toegewijde team zorgt ervoor dat jouw telefonieomgeving tot in de puntjes wordt verzorgd. We integreren je telefonie naadloos in je bedrijfsprocessen, waarbij we betrouwbare communicatie waarborgen en voldoen aan de hoogste normen van dienstverlening en beschikbaarheid.

Lees meer

Hoe maken ze het elke dag weer waar?

Service met een glimlach

Klantgericht partnerschap

Proactieve werkhouding

Voortdurende ontwikkeling

Altijd eigenaarschap