Versnel en automatiseer met Microsoft Power Platform

Microsoft Power Platform: analyseer data, ontwikkel oplossingen, automatiseer processen en maak virtual agents.

Krachtig op zich. Samen nog beter.

Microsoft wil dat computers als auto’s worden. Miljoenen mensen kunnen een auto besturen, ondanks dat ze geen idee hebben hoe de motor werkt. Met het Power Platform biedt Microsoft de mogelijkheid om met relatief weinig technische kennis apps te bouwen, data te analyseren en processen te automatiseren.

Het Microsoft Power Platform bestaat uit vier onderdelen: PowerApps, Power BI, Power Automate en Power Virtual Agents. Een platform waarmee organisaties kunnen analyseren, automatiseren en robotiseren.

Neem onderbouwde en overtuigde bedrijfsbeslissingen door iedereen data gestuurde inzichten in handen te geven. Krachtig op zich. Samen nog beter. Het Microsoft Power Platform is groter dan de som van de afzonderlijke delen. Verbind ze onderling – met Office 365, Dynamics 365, Azure en honderden andere apps – en bouw complete bedrijfsoplossingen.

PowerApps

Zet ideeën om in organisatie-brede oplossingen door iedereen in staat te stellen aangepaste apps te maken die zakelijke uitdagingen oplossen.

Power Automate

Vergroot de productiviteit binnen de organisatie door processen te automatiseren.

Power Virtual Agents

Bouw eenvoudig chatbots om in natuurlijke taal in gesprek te gaan met klanten en werknemers. Geen code vereist.

Waarom kiezen voor Solipsis Intelligence?

Een aantal voordelen op een rij

Automatiseer repeterende taken

Medewerkers zijn schaars, automatiseer repeterende taken met het Power Platform; zoals periodieke controles of documenten up-to-date zijn en om rapporten op te stellen; controle op urenstaten; reserveren van werkplekken op kantoor of automatisch contracten opmaken.

Haal meer uit je werkdag

Het Power Platform helpt je méér uit je werkdag te halen. Een standaardoplossing die op maat geconfigureerd wordt afgestemd op jouw organisatiebehoeften. Met Power Automate kun je repeterende werkzaamheden automatiseren door deze systematisch op te lossen. Met Power Apps bouw je applicaties waarmee je eenvoudig taken uitvoert die zijn toegespitst op jouw bedrijfsproces.

Creëer zelf meer inzicht

Met Power BI maak je interactieve dashboards en uitgebreide rapportages zodat je in controle bent en data-gestuurde beslissingen kunt maken. Opleiden van jouw medewerkers als zogenaamde “citizen developers”. Wij dragen onze uitgebreide kennis van het Power Platform aan hen over. Onze begeleiding is tweeledig: naast opleiding denken we mee over oplossingen die bij jouw organisatie passen.

Onze ervaren experts inventariseren jouw bedrijfsprocessen samen met de bewuste afdelingen en eindgebruikers. Op basis daarvan bepalen wij welke tools je het best kunt inzetten. Vervolgens creëren we een standaard oplossing op maat voor jouw organisatie.

Het Power Platform samen inzetten

Duurzaam samenwerken. Solipsis heeft de juiste expertise voor het ontwikkelen van Power Apps, het automatiseren van processen met Power Automate en het creëren van inzicht door middel van Power BI.

De juiste experts in elke fase. Solipsis kan in diverse fases van het traject de juiste expertises aanhaken. Consultants die meedenken in de ontwerpfase, Engineers die meehelpen met het integreren van applicaties en het opzetten van datastructuren in Azure en professionals die Apps maken en processen automatiseren. Als er veranderingen moeten doorgevoerd worden, leveren we experts die deze transformatie begeleiden en je helpen met een geslaagd adoptietraject.

Uitgebreide Microsoft-productkennis. Solipsis heeft een schat aan deskundigheid van het Microsoft ecosysteem. Microsoft biedt verschillende producten die met elkaar integreren waardoor het noodzakelijk is tijdens projecten om meer kennis in te zetten dan alleen van het Power Platform. Bijvoorbeeld wanneer SharePoint als databron van een Power App dient of je eerst een Azure Data lake wilt optuigen als bron voor PowerBI dashboards.

Welke intelligence oplossing past bij jou?

Solipsis Power BI

Onze consultants inventariseren jouw wensen op het gebied van datastructuren en gewenste inzichten. Vervolgens presenteren wij een projectvoorstel waarbij we het geformuleerde einddoel realiseren. Na oplevering helpen we je mee met de governance die nodig is om je dashboards en rapporten up-to-date te houden.

Solipsis Power Automate

Onze consultants inventariseren jouw wensen op het gebied van procesautomatisering. Vervolgens starten we een fixed-price project of starten we desgewenst op basis van detachering. Begin klein, ervaar het gemak en automatiseer al je processen. Bereik meer met minder medewerkers.

Solipsis Power Apps

Wij bij Solipsis hebben al vele scenario’s geautomatiseerd waarbij we kennis en kunde inzetten voor jouw organisatiewensen. Power Apps is een krachtig platform om eenvoudig en snel een App te ontwikkelen. Een App die als Portal-App of Smartphone-App ingezet kan worden. Informeer naar onze voorbeelden en zorg ervoor dat jouw organisatie efficiënter gaat werken.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over de Solipsis intelligence en wat de mogelijkheden voor jou kunnen betekenen? Je bent van harte welkom! Neem vrijblijvend contact met ons op, dan informeren wij je graag.

Lees meer

Kom in contact met onze Solipsis Intelligence specialist

Joren van der Linden

Mijn technische vaardigheden stellen mij in staat voor elk vraagstuk een ideale oplossing te bedenken.