Altijd bereikbaar en altijd online, de basisvoorwaarden voor succes.

Even niet bereikbaar of verbonden zijn kan grote gevolgen hebben. Met ons portfolio Connect zorgen wij ervoor dat je altijd op de juiste manier verbonden blijft met collega’s, klanten en leveranciers. Het kantoor, de werkplek en de mensen die cruciaal zijn voor jouw business.

Het fundament; de netwerkinfrastructuur

De IT toepassingen op jouw kantoor kunnen alleen functioneren met een goede netwerkinfrastructuur. Een goede netwerkinfrastructuur blijft altijd up to date en wordt 24/7 gemonitored. Het is de basis van een goede performance, een 99.9% continuïteit en een adequate beveiliging.

Internet, online, cloud; zonder verbinding geen verkeer

Op al jouw locaties een kwalitatieve en geschikte internetverbinding. Van de juiste soort, met een geschikte overboeking en de beste SLA, die mee kan groeien met jouw bedrijf. Redundant uitgevoerd zodat jouw IT bedrijfsprocessen nooit stilvallen.

Teams Voice volledig geïntegreerd met jouw werkplek

Nu steeds meer organisaties hun weg weten te vinden binnen Microsoft Teams en locatie onafhankelijk werken echt normaal geworden is, mag telefonie in Microsoft Teams niet ontbreken. Een complete en flexibele telefonie oplossing die volledig geïntegreerd is met jouw werkplek, in het platform dat al in gebruik is bij jouw medewerkers. Met alle mogelijke instellingen en add-ons zoals een klantcontactcenter en een chatbot.

Geen losse telefonieoplossing meer

Met Teams Voice bieden we bedrijfstelefonie op basis van Microsoft Teams. Met alle denkbare configuratie mogelijkheden. Teams Phone System biedt een volwaardige telefooncentrale in de Microsoft 365 cloud. Bellen en gebeld worden met de Microsoft Teams softphone of met een Teams compatible telefoontoestel.

Volledige integratie binnen Teams

Ook groepsschakelingen, voicemail, klantcontactcenter of bestaande voorzieningen zoals een deurintercom zijn mogelijk.

Altijd inclusief support

Na de oplevering zorgen wij achter de schermen voor de juiste werking. Een belangrijke wijziging? Je hoort het gelijk. Zo kun je altijd verder, met het beste wat telefonie te bieden heeft. In onze digitale wereld is het een must om een exceptionele werkende netwerkinfrastructuur te bieden aan gebruikers, medewerkers en klanten.

Waarom kiezen voor Solipsis Connect?

Een aantal voordelen op een rij

Waarom Cisco Meraki?

Software defined netwerkinfrastructuur met een integrale cloud-georiënteerde netwerkstrategie. Focus op continuïteit en beveiliging van digitale en fysieke assets. Jouw netwerk switches, wifi access points en firewalls zijn schaalbaar door eenvoudige deployment en provisioning. Altijd optimaal beschermd en up-to-date door automatische firmware en security updates. Forse besparingen op operationele kosten zorgen voor een lagere Total Cost of Ownership (TCO).

Flexibele en betrouwbare internetverbindingen

Altijd verbonden, op kantoor in binnen- en buitenland, thuis en onderweg, via koper of glasvezel, via een straalverbinding of 5G. Provider onafhankelijk en configureerbaar: bandbreedte, SLA en looptijd.

Welke telefonie keuzes kan ik maken?

Is jouw workforce mobile-first georiënteerd? Is jouw organisatie klaar voor data-first: communiceren via platforms zoals Teams en andere softphones en videoapps in plaats van communiceren met fysieke telefoontoestellen. Gebruikt jouw organisatie nog systemen zoals: intercoms, DECT Rings, camera’s en toegangssystemen. Zijn jouw medewerkers al ervaren met Microsoft Teams?

Welke vorm van connectiviteit past bij jou?

Networking

Integrale netwerkoplossingen van Cisco Meraki zijn cloud-managed en geleverd met een onderhoudscontract voor de garantie op de hardware en gegarandeerde firmware updates. Hierdoor wordt de technische en functionele levensduur gewaarborgd voor een periode van 3 tot zelfs 10 jaar. Aangevuld met een Solipsis Support contract ben je verzekerd van een goed netwerk fundament tegen een lage Total Cost of Ownership.

Connectivity

Solipsis is internetprovider en levert verschillende typen internetverbindingen van verschillende internetproviders. Van glasvezelverbindingen tot straalverbindingen en van KPN tot Vodafone. Ook voor jouw buitenlandse vestigingen sluiten we de juiste internetverbinding aan. Jouw netwerk en jouw internetverbindingen zijn het basisfundament voor alle communicatie, bereikbaarheid en geïmplementeerde IT diensten. Solipsis is een onafhankelijk internetprovider en gespecialiseerd in netwerkinfrastructuren.

Telefonie

Solipsis is een Microsoft partner van het eerste uur. Microsoft Teams biedt een volwaardige telefooncentrale vanuit de cloud. Alle denkbare functies zijn configureerbaar en extra functionaliteit is eenvoudig toe te voegen door middel van third-party integraties zoals de klantcontactcenter-addon. Naast Microsoft Teams zijn wij gecertificeerd dealer van traditionele VOIP oplossingen zoals KPN EEN.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over de Solipsis Connect en wat de mogelijkheden voor jou kunnen betekenen? Je bent van harte welkom! Neem vrijblijvend contact met ons op, dan informeren wij je graag.

Lees meer

Kom in contact met een van onze specialisten

Sjoerd van Grinsven

Ik kan precies die IT oplossingen bieden die jou en jouw bedrijf verder brengen.