Overtreffen van verwachtingen door uitstekende adoptie

Slimmer werken is een doorlopend proces. Adoptie is nooit een op zichzelf staand project. Het is ons antwoord op het structureel losweken van routines. Want een digitale transformatie is niet alleen een technologische, maar juist een organisatorische verandering.

Blijf jij jezelf ontwikkelen?

Waarom kiezen voor Solipsis Learn?

Gewoon prettig werken met je computer, laptop, telefoon of tablet; het lijkt zo vanzelfsprekend, maar is het dat ook? Soms denk je wel eens; dit moet toch makkelijker kunnen. Een document delen met je collega’s, zoeken naar een factuur of beleidsstuk of een planning voor je projectteam opstellen. Onze persoonlijke training is erop gericht om jou naadloos en perfect met je computer te laten werken en alle technologie maximaal te benutten. Deze praktische individuele training op de werkplek leert je om te gaan met de nieuwste cloudapplicaties en biedt handvaten voor het efficiënt en effectief gebruiken van de IT- omgeving op het werk. Zo bespaar je veel tijd, voorkom je ergernissen en maak je de tijd op je werk leuker.

Bij de introductie van een nieuwe technologie of werkwijze wil je dat je medewerkers deze op de best mogelijke manier gebruiken; om de voordelen te behalen waarnaar je op zoek bent, processen te verbeteren, kortere doorlooptijden te realiseren, menselijk handelen slimmer te maken of de productiviteit verbeteren.

Online samenwerken

Werk optimaal samen: gestructureerd met duidelijke werkafspraken. Met collega’s toeleveranciers en klanten. Optimaal gebruik makend van de digitale middelen.

Persoonlijke productiviteit

Persoonlijke coaching door een van onze specialisten waarin alle vragen beantwoord worden en ingezoomd wordt op persoonlijke productiviteit.

Zoeken en vinden

Hoe structureer je informatie en bestanden en hoe kun je deze terugvinden?

Inzicht creëren

Van data naar informatie naar inzicht. Met het juiste inzicht de juiste beslissingen kunnen nemen.

Waarom kiezen voor Solipsis Learn?

Een aantal voordelen op een rij

Creëer een productiviteitsboost

Mensen die goed weten hoe ze moeten omgaan met krachtige tools, zijn productiever in hun werk. En als organisatie draag je natuurlijk graag bij aan de productiviteit van je medewerkers. Want een blije medewerker boekt aantoonbaar betere resultaten en wordt minder snel ziek.

Ga echt tijd besparen

Je krijgt meer gedaan met minder mensen. Dit betekent dat je je medewerkers optimaal kunt inzetten. Met Solipsis Learn besparen zij tijd, die ze kunnen besteden aan andere taken.

Video doet meer dan tekst

Beeld spréékt. Daarom maken wij ontzettend veel video’s. Bijvoorbeeld om te laten zien hoe de nieuwe technologie werkt. Maar ook om op een goede manier met medewerkers te communiceren over adoptie. Want heldere beeldcommunicatie is een zeer krachtig adoptie middel.

Samen met ambassadeurs

Ambassadeurs zijn dé vraagbaak voor hun collega’s. Zo is er geen drempel voor medewerkers om de ambassadeurs te benaderen wanneer zij tegen problemen of vraagstukken aan lopen!

Kom in contact met onze Solipsis Learn specialist

Joeri Dehing

Ik kan precies die technische oplossingen bieden die jou en jouw bedrijf verder brengen.