Out-of-the-Box Awareness Nulmeting.

In een wereld waar digitale dreigingen voortdurend veranderen, is het essentieel dat jouw organisatie niet alleen technisch, maar ook op menselijk vlak weerbaar is. Solipsis en Treadstone bundelen hun krachten om jou te ondersteunen met deze Out-of-the-Box oplossingen bij het verhogen van het cybersecurity bewustzijn binnen je organisatie.

Word jij ook Zeker+

Wij optimaliseren de beveiliging door onder andere continue monitoring, onmiddellijke waarschuwingen bij bedreigingen en op maat gemaakte security voor de beveiliging van jouw IT-omgeving. Wil je meer weten?

Waarom een Awareness Nulmeting?

Het belang van inzicht

De eerste stap naar verbetering is inzicht krijgen. Een awareness nulmeting geeft je een duidelijk beeld van het huidige kennisniveau en bewustzijn van je medewerkers op het gebied van informatiebeveiliging. Met gerichte vragenlijsten en phishing-test identificeren we eventuele zwakke plekken binnen je organisatie. Dit maakt het mogelijk om gerichte training en communicatie in te zetten, bewustzijn te verhogen en het risico op incidenten significant te verkleinen.

Breng het gedrag van je medewerkers in kaart

Het meten van kennis en bewustzijn is pas het begin. We gaan dieper in op het begrijpen van het gedrag van je medewerkers met betrekking tot informatiebeveiliging. Dit inzicht is cruciaal om een cultuur van cybersecurity binnen je organisatie te creƫren en te behouden.

Inzicht in de huidige stand van zaken

Deze Out-of-the-Box awareness-nulmeting geeft je een ongefilterde kijk op het bewustzijn van je medewerkers. Dit inzicht in de sterke en zwakke punten is de basis voor verbetering.

Verhoging van het veiligheidsniveau

Door bewustzijn te vergroten, zijn medewerkers beter in staat om de risico’s van cybercriminaliteit te herkennen en te voorkomen, waardoor het algehele veiligheidsniveau van je organisatie omhoog gaat.

Basis voor gerichte opvolging

De resultaten van de Out-of-the-Box nulmeting bieden een basis voor gerichte acties, zoals het organiseren van trainingen, het opstellen van beleid en het verbeteren van processen en communicatie.

Wat doen we tijdens de Awareness Nulmeting?

De vier stappen op een rij

Online assessment

Een gedetailleerd online assessment brengt de huidige kennis, houding en het gedrag van je medewerkers in kaart, waardoor we een helder startpunt hebben voor verbetering.

Phishing-test

Een realistische phishing-simulatie test het vermogen van je organisatie om dreigingen te herkennen. De inhoud en methode worden in nauw overleg bepaald om maximale effectiviteit te garanderen.

Analyse en rapportage

De resultaten van de nulmeting worden gepresenteerd in een uitgebreid rapport, compleet met aanbevelingen voor verbetering. Dit rapport dient als fundament voor het ontwikkelen van een gericht awareness-programma.

Opvolging

We bieden ondersteuning bij het implementeren van aanbevelingen, het monitoren van voortgang en adviseren over vervolgstappen om de informatiebeveiliging en het bewustzijn van medewerkers continu te verbeteren.

Versterk de veiligheid van je organisatie vandaag nog

Ontdek hoe deze Out-of-the-Box Awareness Nulmeting je organisatie kan transformeren naar een veiliger, bewuster en weerbaarder bedrijf. Door het bijgevoegde formulier in te vullen, ontvang je niet alleen direct een offerte maar zet je ook de eerste stap naar een veiligere toekomst. Na jouw akkoord op deze offerte, zal Solipsis direct starten met het uitvoeren van het project. Samen werken we op deze manier aan het verhogen van de cyberweerbaarheid van jouw organisatie.

Sjoerd van Grinsven

Ik kan precies die IT oplossingen bieden die jou en jouw bedrijf verder brengen.