De Solipsis-werkplek: altijd en overal veilig werken

Gebruikers willen overal en altijd kunnen (samen)werken en dat wilt u ook, op een veilige manier en afgestemd op de functie. Dit geeft optimaal werkplezier en realiseert de grootst mogelijke continuïteit in de bedrijfsvoering. Het draait immers om IT zonder zorgen.

Haal het maximale uit uw werkdag!

Solipsis Managed Services creëert uw (mobiele) werkplek op maat . Met deze werkplek maakt het niet meer uit waar en wanneer u werkt. De inrichting en het beheer vragen een professionele aanpak en dat is waar Solipsis voor staat. Ook de veiligheid is optimaal geregeld door de intelligente beveiliging en monitoring van de security-instellingen.

Wat is de Solipsis werkplek?

De mobiele werkplek is al snel inzetbaar voor zowel kleinere als grotere bedrijven en is op individueel niveau in te richten en te beheren. De kennis en ervaring die hiervoor nodig is, vindt u bij Solipsis Managed Services. Hierdoor bespaart u veel tijd en geld . Vanuit de beheerfunctie kan de werkplek waar nodig voorzien worden van de laatste updates. Zo beschikt u over een werkplek van de toekomst en is adequate support gegarandeerd.

Op individueel niveau kunnen eenvoudig en efficiënt aanvullende diensten worden toegevoegd. Met de geleverde functionaliteit kunnen medewerkers gemakkelijk en zorgeloos (samen)werken.

De werkplek van nu

De werkplek van nu

Overal en altijd kunnen (samen)werken op een veilige manier. Dit geeft optimaal werkplezier en realiseert de grootst mogelijke continuïteit in de bedrijfsvoering. Het draait immers om IT zonder zorgen.

De voordelen van (mobiele) werkplekken

Een mobiele werkplek met beheer is feitelijk een clouddienst, met Microsoft Office 365 met of zonder KPN-beheerfunctionaliteit. Hiervoor betaalt u per gebruiker maandelijks een bedrag. Waar nodig zijn gebruikers eenvoudig toe te voegen of te verwijderen. Bovendien heeft u met elk apparaat toegang tot Officeproducten, zoals e-mail, agenda, documenten en/of andere applicaties.

Doordat bestanden online en centraal zijn opgeslagen, kunt u met meerdere mensen vanaf iedere locatie samenwerken aan de laatste versie van uw documenten. Ook kunt u vanaf elke willekeurige plek vergaderen. Ideaal voor omgevingen waarbij geregeld intensief moet worden samengewerkt. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding en een verbinding met uw datacenter. Afhankelijk van het type dienst krijgt u standaard een hoeveelheid dataopslag tot uw beschikking. Met Solipsis Managed Services als uw werkplekmanager en beheerder van uw IT-infrastructuur kunt u zich volledig concentreren op uw core business.

Silver partner van Microsoft

Met de Microsoft diensten kan Solipsis een werkplek voor u realiseren op basis van Office 365, Windows 10 en bijbehorende uitgebreide beveiligingsopties.

Werkplekmanagement met Solipsis, uw externe partner in beheer

Naar keuze met:

  • Microsoft 365-omgeving en/of
  • KPN werkplekfunctionaliteit
  • Continue monitoring of devices voldoen aan de afgesproken veiligheidseisen

Door onze partnerships zijn wij nog beter in staat om met ‘one stop shopping’ te voorzien in een innovatief en volledig dienstenportfolio op het gebied van cloud, security en werkplek. Solipsis Managed Services is uw vaste aanspreekpunt en verzorgt het gehele traject van advies en verkoop tot en met de levering, installatie, service, 24/7 support en facturatie. Uiteraard met de persoonlijke service die u van ons gewend bent en met als doel een nog optimalere klantbeleving.

Meer informatie?

Neem contact op


Wat bieden wij: