De Solipsis Werkplek: altijd en overal veilig werken

Altijd en overal kunnen werken, samen met anderen, op een veilige manier en volledig afgestemd op uw functie. Solipsis maakt dit mogelijk met de Solipsis Werkplek. Met deze digitale werkplek zijn uw applicaties en informatie beschikbaar waar en wanneer u dat wenst. En de veiligheid? Die is optimaal geregeld dankzij de intelligente beveiliging en monitoring van de security-instellingen.

Wat biedt de Solipsis Werkplek?

De Solipsis Werkplek is gebaseerd op Microsoft 365, wordt op maat geconfigureerd en biedt een aantal  waardevolle opties. U weet exact waar u aan toe bent dankzij een vast maandelijks bedrag per gebruiker. Heeft u regelmatig tijdelijke medewerkers in dienst? U kunt eenvoudig gebruikers toevoegen of verwijderen.

  • Gemak en snelheid: nieuwe functionaliteit is met één druk op de knop beschikbaar
  • Keuzevrijheid: zolang er een internetverbinding is, kunnen gebruikers met een verscheidenheid aan devices (samen)werken
  • Functionaliteit: u beschikt altijd over de laatste versies van Windows en applicaties. Ook is alle data en informatie altijd en overal beschikbaar
  • Identiteit en veiligheid: één zakelijke identiteit voor alle applicaties betekent dat gebruikers zich slechts één keer hoeven aan te melden om toegang tot alle applicaties en informatie te krijgen. Bescherming tegen bedreigingen en bescherming van de gegevens is prima geregeld met encryptie, multi-factor authenticatie en endpoint security.

Altijd en overal veilig werken met de Solipsis werkplek:

Download leaflet Solipsis werkplek

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Solipsis of direct een offerte aanvragen?
Wij helpen u graag verder via telefoonnummer (088) 599 1608 of stuur een e-mail naar verkoop@solipsismanagedservices.nl.

Neem contact met mij op!

Wilt u liever door ons benaderd worden? Vul dan het formulier hiernaast in.

Neem contact met mij op.