Wij zijn Solipsis.

Solipsis is er om organisaties te ondersteunen en te laten groeien door middel van betrouwbare, eenvoudige en kosteneffectieve IT-oplossingen. Als strategische IT-partner steken we in op ‘Customer Intimacy’, waarbij integriteit, transparantie en hoogwaardige 24/7 dienstverlening onze handelsmerken zijn. We benaderen elk IT-vraagstuk met een proactieve werkhouding en bieden persoonlijke ondersteuning, terwijl we standaardisatie toepassen om IT-infrastructuren te optimaliseren, de efficiëntie te verhogen en gezamenlijke groei te stimuleren. Onze inzet reikt zowel naar klantrelaties als naar onze toegewijde medewerkers.

Onze visie draait om het bevorderen van groei en succes voor onze klanten. We overbruggen de kloof tussen technologie en bedrijfsvoering en zijn veerkrachtig in het inspelen op voortdurende veranderingen.

Solipsis | Motion in IT

Microsoft Solutions Partner for Infrastructure
Microsoft Solutions Partner for Modern Work

Onze zeven focusgebieden.

Klantgerichte benadering

Investeren in ontwikkeling

24/7 ondersteuning en beveiliging

Schaalbaarheid en flexibiliteit

Langetermijn relaties

Continue verbetering

Proactief IT-beheer

Wat zeggen klanten over Solipsis.

Als ondernemer weet je dat je samen verder komt dan alleen. Snel inspelen op de veranderingen van onze digitale wereld, om de juiste beleving te creëren voor jouw eigen klanten, organisatie en mensen waar je om geeft. Elkaar inspireren om samen in beweging te komen.

Guido van Liefland

Teammanager Vestigen bij REWIN: Solipsis begreep wat een organisatie als de onze nodig heeft om goed te kunnen functioneren.

Jacomien Balkenende

Financial Manager DYWIDAG-Systems International: De kracht van Solipsis is de snelle support door de slagvaardige mensen die er werken.

Erik Venema

IT service manager bij UCC Coffee: Al onze processen zijn werkorder-gestuurd. Als men geen opdracht ontvangt vanuit het IT-systeem, valt het werk stil.

Twan van Hal

Operationeel directeur bij Van Berlo: Solipsis is een professionele partij waar we onze automatisering met een gerust hart aan overlaten.

Erik Burgman

Financieel controller bij Lantech: Solipsis is voor ons echt een IT-partner en geen dozenschuiver.

Joris Teuwen

Financieel directeur bij Fransen Gerrits: Uitbesteden maakt je afhankelijk en dan is een betrouwbare partner heel belangrijk.