Innovate

Copilot in Microsoft Teams

05-10-2023 | Joren van der Linden

Delen via

Generatieve AI-mogelijkheden voor telefoongesprekken

Doordat Copilot met Teams gaat integreren, worden straks Teams gesprekken en meetings automatisch verrijkt met generatieve AI-functies. Hierdoor kan je telefoongesprekken voeren en ontvangen via de Teams-app op elk apparaat, waarbij je real-time samenvattingen en inzichten krijgt. Copilot kan zelfs notities voor je opstellen tijdens het gesprek en belangrijke informatie markeren, zoals namen, datums, nummers en taken, alles met behulp van natuurlijke taalopdrachten.

Copilot in Teams Telefonie

De kracht van Copilot wordt duidelijk wanneer je jezelf inbeeldt dat je een vertegenwoordiger bent die een nieuw product aan een potentiële klant moet presenteren. Door Teams Telefonie te gebruiken, kan Copilot het gesprek samenvatten en relevante vragen van de klant vastleggen, waardoor je gefocust kunt blijven op je verkooppitch. Copilot kan ook klantfeedback vastleggen en suggesties doen voor vervolgstappen, wat je helpt bij het schrijven van follow-up e-mails en het besparen van tijd op administratieve taken.

Copilot in Teams Telefonie ondersteunt zowel VoIP- als PSTN-gesprekken, zodat je kunt profiteren van real-time samenvattingen en inzichten, ongeacht het type gesprek. Wil je meer weten of Teams telefonie, download dan eens ons whitepaper: Optimaliseer je moderne werkplek met Teams Telefonie.

Copilot in Teams chat

Met Copilot in Teams chat kun je snel belangrijke informatie uit je chatgesprekken halen. Dit stelt je in staat om specifieke vragen te stellen of voorgestelde prompts te gebruiken om bij te praten over de conversatie tot nu toe, belangrijke punten te organiseren en relevante informatie samen te vatten.

Stel je voor dat de marketing afdeling Teams chat gebruikt. Met Copilot in Teams chat kun je vragen stellen om een samenvatting te genereren van het chatgesprek over een recente periode die je kiest, zonder dat je door lange chatgesprekken hoeft te bladeren. Copilot zal de chatberichten analyseren en de belangrijkste punten en actiepunten benadrukken, zoals deadlines en doelen. Het kan ook informatie markeren die specifiek voor jou relevant is, zoals je openstaande actiepunten.

Wil je meer weten

Dergelijke telefoniediensten transformeren bedrijfscommunicatie. We focussen op het leveren van op maat gemaakte oplossingen voor zakelijke telefonie, die naadloos integreren met moderne werkplekken. Dit omvat VoIP, mobiele integratie en geavanceerde functies die communicatie efficiënter en effectiever maken.

Voor meer informatie bezoek dan eens deze links:

  1. Accelerating business growth with Microsoft Teams
  2. Enable AI-powered flexible workplaces with Teams
  3. Inside Microsoft Teams

Meer weten?

Heb jij interesse in een vrijblijvend gesprek over het inzetten van AI bij jouw bedrijfsvoering?

Joren van der Linden

Mijn technische vaardigheden stellen mij in staat voor elk vraagstuk een ideale oplossing te bedenken.