Productivity Tips

De nieuwe Teams als standaard vanaf 31 maart

25-01-2024 | 2024011

Delen via

Vanaf eind maart zal de nieuwe versie van Microsoft Teams de standaard worden. Dit houdt in dat je vanaf dat moment geen keuze meer hebt tussen het gebruiken van de oude of nieuwe versie van Microsoft Teams.

Normaal gesproken gebruiken gebruikers de oude versie van Microsoft Teams, maar je hebt de mogelijkheid om over te stappen naar de nieuwe versie. Dit doe je door in je Microsoft Teams omgeving bovenaan de optie te selecteren om de nieuwe versie van Microsoft Teams te gebruiken (zie onderstaande afbeelding).

Als je moeite hebt met het vinden van deze optie om over te schakelen naar de nieuwe versie van Microsoft Teams, volg dan onderstaande stap-voor-stap instructie: https://support.microsoft.com/nl-nl/office/overschakelen-naar-het-nieuwe-microsoft-teams-2d4a0c96-fa52-43f8-a006-4bfbc62cf6c5

Als je niet zeker weet of je de nieuwe versie van Microsoft Teams gebruikt, kun je dit eenvoudig controleren. Kijk in je taakbalk naar het Microsoft Teams-icoon; als je de nieuwe Microsoft Teams gebruikt, zie je het woord ‘New’ naast het icoon staan (zie onderstaande afbeelding)

Wil je meer weten over de nieuwe versie van Microsoft Teams? Dan hebben wij nog een leuk aanbod in de vorm van een korte en praktische training.

In deze bondige training van 1,5 uur waarin wordt uitgelegd wat de nieuwe functies zijn en hoe je productief kunt werken met de nieuwe versie van Microsoft Teams, maar gaan we ook praktisch aan de slag. Na de training ontvang je ook de gebruikte PowerPoint-presentatie. Deze kun je gebruiken als een beknopte handleiding en naslagwerk.

Mocht je hier interesse in hebben of er meer over willen weten, neem dan gerust met ons contact op.