Solipsis gaat samenwerken met Techone

02-11-2022 | Solipsis

Delen via

Solipsis kan met trots mededelen dat het zich heeft aangesloten bij de Techone familie. Deze samenwerking is ontstaan vanwege de ideale fit tussen beide organisaties. Technone is een groep van circa 30 IT-bedrijven die zich bezighouden met IT Managed Services, (Cyber)security, Connectivity, VOIP en Hosting die onderling bij elkaar passen en actief samenwerken om de beste klantenervaring te realiseren. Een uitstekend uitgangspunt voor Solipsis dat gelooft in het feit dat schaalgrootte en specialisme de sleutels tot succes zijn.

Koen Nicolasen, CEO van Solipsis, ziet met veel vertrouwen uit naar de samenwerking met Techone: “Door deze samenwerking is Solipsis in staat verder te groeien en zich nog meer te focussen op Microsoft technologie. We kunnen met deze samenwerking onze opdrachtgevers meer specialisme bieden door met de zusterbedrijven van Technone samen te werken. Het samengaan brengt namelijk meer kennis en ervaring en een breder diensten- en productportfolio met zich mee. Hierdoor kunnen wij opdrachtgevers nog beter van dienst zijn en ondersteunen bij de digitale transformatie en de exponentieel toenemende automatisering en informatisering binnen hun organisaties. Dat hierbij de eigen identiteit en cultuur van Solipsis behouden kan blijven, was voor mij een must.”

Solipsis gaat samenwerken met Techone

“Voor Techone betekent deze overname een sterke impuls op technisch vlak, maar zéker ook op het gebied van kennis en ervaring in consultancy waarbij Solipsis haar klanten meeneemt in het complete traject van advies tot oplossing” aldus CEO Techone, Coert Coomans, die erg blij is met deze nieuwste aanwinst voor de groep.

Solipsis zal vanuit het huidige pand in Zaltbommel als zelfstandige unit blijven opereren, zoals gebruikelijk binnen de strategie van Techone. Ook zal Solipsis onder dezelfde naam blijven opereren en zal de dienstverlening van Solipsis hetzelfde blijven, maar krijgen opdrachtgevers wel toegang tot het bredere productaanbod van Techone.

Kortom; Een samenwerking die naast een uitstekende technologische fit, ook een mooie culturele fit met zich meebrengt. Een win-win, niet alleen voor opdrachtgevers, maar ook voor onze medewerkers.

Meer weten?

Heb jij interesse in een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden welke deze samenwerking ook jouw organisatie zou kunnen bieden? Neem gerust contact met mij op.

Gerelateerde items.